Ontwerp

Visueel moet het kloppen, maar is jouw identiteit ook goed vormgegeven? Een goed ontwerp is de basis van elke vorm van reclame die je doet.

Voertuig

Alvasi ontwerpt en plakt jouw bus, vrachtwagen of boot met logo of grote foto. Van eenvoudig, strak design tot volledige carwrap.

Gevel

Zorg dat de eerste indruk goed is. Het logo duidelijk zichtbaar en een heldere bewegwijzering. Wil je subtiel of opvallend gezien worden?

Printerieur

Volledige wanden, plafonds en vloeren met jouw speciale print. Maak het af door ook je gordijnen en meubilair te personaliseren.

Drukwerk

Laat jouw visitekaartje ook écht jouw visitekaartje zijn. Wij combineren jouw unieke ontwerp met het juiste materiaal, van flyer tot brochure.

Kleding

Vanuit onze vernieuwde showroom krijg je advies op maat. Of je nu komt voor een T-shirt of voor een complete set werkkleding.

Promo

Van pen tot beursmateriaal, van tijdelijk tot langdurig. Herhaling blijft toch de kracht van reclame. Onbewust slaan we talloze herinneringen op.

Online

Niet meer weg te denken in het NU. Laat je ook online zien! Uiteraard is een website het meest bekend, maar hoe zit dat met Social Media?

Maak kennis met ons creatieve team

Bij Alvasi Reclame werken we met passie aan jouw reclame. We werken met een jong team dat hecht en open is naar elkaar. Omdat we nauw samen werken proberen we van elk project, maakt niet uit groot of klein, een groot succes te maken!

Ons creatieve team beschikt over jarenlange ervaring in het ontwerpen en het maken van diverse reclame-uitingen. Onze medewerkers vormen samen de basis voor jouw unieke product, maar we doen het natuurlijk niet alleen. Ons motto luidt niet voor niets ‘Samen maken we het mooi!’. Jouw eigen ideeën dragen bij aan een fantastisch mooi resultaat.

Mooi en uniek

De mensen van Alvasi Reclame willen alleen maar mooie en unieke dingen ontwerpen en maken. Wij proberen jouw product net wat mooier te maken dan je zelf in gedachten had. Dankzij onze ervaring met tal van reclame-uitingen zijn wij in staat om jou een passend advies, een mooi ontwerp en een goed product te bieden.

Ontdek vandaag de mogelijkheden en bel 0529 466 933 of mail naar [email protected]

Wij zorgen ervoor dat het mooi wordt!

Menu
Call Now Button