WIJ ZIJN ALVASI

Wij doen alles vanuit passie

Gedreven om mooie dingen te  maken die raken, uitnodigen om te delen, te bekijken, te volgen, ervan de houden en er trots op te zijn.

Wij maken fans

Open, enthousiast, direct, positief en eerlijk. Wij behandelen klanten, collega’s en partners als vrienden. Ambassadeurs creëren door net iets verder te gaan dan verwacht.

Laten we kennismaken
Emily
Bisschop
Grafisch
Office Manager
BEN
SCHERJON
Designer
JOERI
MATTHIJSSE
(DE)SIGNMAKER
Lennard
Bisschop
(DE)Signer
Jurgen
Palland
Allround
office manager
Martijn
Huls
Signmaker
LOBKE
CHIERANDJOE
Grafisch
office manager
Danielle
Mulder
Grafisch
office manager
CARLO
Stokkink
DESigner
ERIK
Schra
Signmaker
Bjorn
De Vries
Administratie
Erik
Fieten
Adviseur
& Ontwerper
Maurice
Rousseau
Project
Manager
Martijn
Lammertsen
Signmaker
Januari 2007
Oprichting van Alvasi Reclame. De naam Alvasi was eerst bedacht als naam voor een nieuw kledingmerk. Het oude logo was dan ook het bovenste knoopjevan bijvoorbeeld een blouse of polo. Dit ging onder de vlag mijntshirt.nl, de eerste onderneming van toenmalig eigenaar Raymon Koggel. Echter, ontstond er naast de kleding steeds meer de vraag voor het ontwerp van een toffe print of een logo. Alvasi werd geen nieuwe hype in de kledingindustrie. Alvasi Reclame werd geboren en het logo bleef behouden.
Maart 2008
De bedrijfsunit in Linde werd al snel te klein. Er was behoefte aan meer ruimte om te creëren, meer ruimte om te maken. Alvasi verhuisde naar Rollecate 7D. Het eerste personeelslid werd aangenomen. Erik Schra werkt nog altijd bij Alvasi en heeft het enorm naar zijn zin.
Februari 2011
Ook in de crisis bleef Alvasi groeien. Juist in een krappe markt blijkt de waarde van marketing & reclame ongekend. Laat je zien als bedrijf en bezuinig juist niet daarop zodra het minder gaat. Mede door groei en uitbreiding van het machinepark moesten we op zoek naar nieuwe ruimte en naar nieuw personeel.
September 2012
Het nieuwe onderkomen vonden we aan de Rollecate 47. Daarbij kwam ook Erik Fieten werken bij Alvasi. Er was behoefte aan meer structuur en meer creativiteit om de aanhoudende groei aan te kunnen.
November 2015
Erik Fieten neemt Alvasi Reclame over. Oud-eigenaar Raymon wilde zich meer richten op nieuwe ideéen en markten in de wereld van online. Focus kan maar op één ding tegelijk wat hem heeft doen besluiten het bedrijf te verkopen. Om ook Alvasi succesvol te laten blijven kreeg Erik de kans Alvasi de volgende fases van groei in te laten.
April 2016
Door wederom een paar collega's extra werd ook Rollecate 47 te klein. Een schitterende locatie even verder werd gevonden aan de Rollecate 71. Een mooiere uitstraling, betere vindbaarheid en meer kloppend bij het imago van Alvasi. Durf op te vallen!
Januari 2018
Overname Hilhorst Reclame in Staphorst door Alvasi Reclame in Nieuwleusen. Per toeval kwam Erik met Janniek Hilhorst in gesprek en van het één kwam het ander. Bundeling van krachten! Ontwerp, productie en montage onder één dak op twee verschillende locatie. Zo kunnen we onze klanten nog beter voorzien van kwaliteit!
December 2019
Nieuwe logo en huisstijl Alvasi Reclame, ofwel Visuele Vorm Vertalers! We willen klanten nog meer uistralen waar we voor staan. Creativiteit als onderscheidend vermogen om de boodschap van klanten zo goed als mogelijk uit te dragen. Meer kleur, meer humor en meer gezelligheid!
Maart 2021
Circulair nieuwbouwpand in Nieuwleusen. Na 3 huurlocaties werd dit het eerste pand in eigendom, op nummer 79. Wel aan dezelfde weg, want het is de 4e locatie aan de Rollecate. Dat mag gerust een unicum heten! Met duurzaam ondernemen hoog in het vaandel werd een bedrijfshal in Tilburg gedemonteerd en opnieuw opgebouwd in Nieuwleusen. Volledig gasloos en 0 op meter, klaar voor de toekomst!
Januari 2023
De huur in Staphorst liep af en Erik besluit het pand in Staphorst ook te kopen. Hiermee is de keuze voor twee vestigingen bevestigd voor de toekomst. Dichtbij de klant, dichtbij de groei van twee industrieën. Er gebeurt veel in zowel Nieuwleusen als Staphorst!
Mei 2024
Nieuwe website live! Create something different! We willen ons blijven onderscheiden door ontwerp & creatie als belangrijkste peiler te houden. Wij zijn Alvasi en maken bedrijven mooier en beter zichtbaar. Jouw merk een A-merk!

Wees nieuwsgierig

Open, enthousiast, direct, positief en eerlijk. Wij behandelen klanten, collega’s en partners als vrienden. Ambassadeurs creëren door net iets verder te gaan dan verwacht.