KLEDING

Bedrijfskleding met een persoonlijk tintje. Bij Alvasi Reclame zijn we dol op het aankleden van onze klanten. Het juiste advies in maat, pasvorm en kleur, helemaal passend bij uitstraling van jouw bedrijf. Van het bedrukken van logo's tot het borduren van namen, onze dienst voor bedrijfskleding maakt jouw team niet alleen herkenbaar, maar ook stijlvol.

Logo dat op kleding wordt bedrukt door Alvasi Reclame

De uitdaging

Waarom is bedrijfskleding met bedrukken en borduren zo essentieel? Het geeft jouw team een professionele uitstraling én versterkt de merkidentiteit. Wanneer je medewerkers uniforme kleding dragen met een op maat gemaakt logo of naam, straalt dit vertrouwen en consistentie uit naar klanten en zakenpartners. Daarnaast zorgt het ook voor netheid en veiligheid. Zo heeft elke branche zijn eigen wensenpakket.

De aanpak

Hoe pakt Alvasi bedrijfskleding met bedrukken en borduren aan? Wij gaan voor topkwaliteit! Ons team werkt samen met jou om de perfecte stijl, kleuren en ontwerpen te selecteren die bij jouw merk passen. Dit doen we in onze uitgebreide showroom in Nieuwleusen, onder het genot van een bakje koffie. Met geavanceerde bedrukking- en borduurtechnieken zorgen we ervoor dat jouw logo of ontwerp nauwkeurig wordt weergegeven op de kleding, met oog voor detail en duurzaamheid.

Het resultaat

En wat levert bedrijfskleding met bedrukken en borduren op? Nou, eenheid en herkenbaarheid! Wanneer je teamleden hun kleding dragen met jouw logo erop, creëer je eenheid en een sterke teamspirit. Daarnaast verhoog je de merkzichtbaarheid, want jouw logo wordt overal mee naartoe genomen, van vergaderzalen tot aan bouwproject.Kortom, met bedrukte of geborduurde bedrijfskleding geef je jouw team niet alleen een professionele uitstraling, maar versterk je ook de band met je merk, waardoor je opvalt in de menigte!

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvendgesprek met onze kleding specialist Emily!

In contact komen met Emily