Voertuig

Touringcar

Echt opvallen doe je pas met 15 meter rijdende reclame op de weg. Van spelersbus van PEC Zwolle tot aan de Van der Valk Exclusief Touringcar, van grote afstand wordt de aandacht getrokken. Net als bij alle voertuigen met reclame is het doel essentieel voor het te maken ontwerp. Soms is subtiele reclame de beste oplossing. Andere opdrachtgevers kiezen voor een volledige belettering met de insteek om er echt tussenuit te springen. Ook hierin is het gewoon erg belangrijk om het merk wel op de juiste manier neer te zetten. Reclame kun je maken, maar de boodschap moet wel op een heldere manier worden neergezet.

Veiligheid en uitkijk
Qua praktische invulling is het bij zo’n groot voertuig wel goed om na te denken hoe de beleving is in de bus. In Parijs wil je niet tegen de achterkant van de reclame kijken, dus kiezen wij op de ruiten voor gaatjesfolie of One Way Vision. Om bij eventuele calamiteiten het raam door te slaan moet de reclame wel ingesneden worden. Veiligheid voorop!

Omdat we zowel in Staphorst als in Nieuwleusen een ruime hal hebben, staat het voertuig veilig binnen en is de kwaliteit van het aanbrengen van de reclame  ook gewaarborgd.

MEER INSPIRATIE Voertuig

Profile Car & Tyreservice Zwolle

Voertuig

”Goh wat gaaf! Hier wil ik meer van weten!”

Menu
Call Now Button