Voertuig

Ramen tinten

Jouw voertuig zomerklaar met een passende tint! Door de grote ruitoppervlakken van moderne auto’s kan de temperatuur in een auto flink oplopen.  Door de unieke eigenschappen van glasfolies blijft het uitzicht optimaal, terwijl het ook zorgt voor maximale warmte-reductie van zonlicht. Hierdoor zullen passagiers vooral op warme zomerdagen blij zijn met een koele omgeving wat voor het gewenste comfort zorgt.  Dit zorgt ook voor een optimaal rendement van je airconditioning. Daarnaast houdt de glasfolie bij een eventuele aanrijding de glassplinters van gebroken ruiten bijeen, wat de kans op letselschade verminderd. Het tinten van autoruiten vergroot dus ook de veiligheid van jouw familie en de trouwe viervoeter!

Bedrijfswagen
Vaak worden in bedrijfswagens kostbare gereedschappen en materialen vervoerd. Door de ruiten te blinderen zijn je kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur minder goed zichtbaar. Daarnaast versterkt de folie de oppervlaktespanning van het glas waardoor het inbraakvertragend werkt voor jouw bedrijfswagen.

Gebouw
Een verlengstuk van allerlei soorten auto’s, bedrijfswagens en andere voertuigen is het tinten van gebouwbeglazing. Waarbij voertuigen vooral met een donkere tint worden uitgevoerd wordt bij gebouwen vaak gekozen voor een spiegelende tint om esthetische redenen. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Juist hierdoor is de keuze van het materiaal en de wijze van verwerken erg belangrijk om breukschade te voorkomen.

Omdat we zowel in Staphorst als in Nieuwleusen een ruime hal hebben, staat het voertuig veilig binnen en is de kwaliteit van het aanbrengen van de reclame  ook gewaarborgd.

MEER INSPIRATIE Voertuig

Profile Car & Tyreservice Zwolle

Voertuig

”Dit wil ik ook! Maar hoe?”

Menu
Call Now Button