Voertuig

Bus

Reclame op de bedrijfsbus is de beste investering die je kunt doen als bedrijf. Een busbelettering kost relatief weinig als dit uitgesmeerd wordt over meerdere jaren, zeker wanneer je dit afzet tegen traditioneel adverteren. Bovendien vertelt de reclame echt een verhaal. Een subtiel logo kan staan voor kwaliteit en elegantie, terwijl een grote projectfoto direct laat zien wat je doet. Bedenk dus van te voren goed wat jouw potentiële klant is. Een beplakte auto met reclame rijdt altijd en overal rond, zodat de zichtbaarheid enorm is.

Denk naast de reclame ook aan praktische voordelen: vaak worden in bedrijfswagens kostbare gereedschappen en materialen vervoerd. Door de ruiten te blinderen of te tinten zijn uw kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur minder goed zichtbaar. Daarnaast versterkt de folie de oppervlaktespanning van het glas waardoor het inbraakvertragend werkt voor jouw bedrijfswagen.

Omdat we zowel in Staphorst als in Nieuwleusen een ruime hal hebben, staat het voertuig veilig binnen en is de kwaliteit van het aanbrengen van de reclame  ook gewaarborgd.

MEER INSPIRATIE Voertuig

Profile Car & Tyreservice Zwolle

Voertuig

” Wat leuk zeg! Ik wil hier meer info over”

Menu
Call Now Button