Voertuig

Auto

Reclame op de auto is de beste investering die je kunt doen als bedrijf. Een autobelettering kost relatief weinig als dit uitgesmeerd wordt over meerdere jaren, zeker wanneer je dit afzet tegen traditioneel adverteren. Bovendien vertelt de reclame echt een verhaal. Een subtiel logo kan staan voor kwaliteit en elegantie, terwijl een grote projectfoto direct laat zien wat je doet. Bedenk dus van te voren goed wat jouw potentiële klant is. Een beplakte auto met reclame rijdt altijd en overal rond, zodat de zichtbaarheid enorm is.

Ramen tinten
Denk naast de reclame ook aan praktische voordelen: door de grote ruitoppervlakken van moderne auto’s kan de temperatuur in een auto flink oplopen. Door de unieke eigenschappen van glasfolies blijft het uitzicht optimaal, terwijl het ook zorgt voor maximale warmte-reductie van zonlicht. Hierdoor zullen passagiers vooral op warme zomerdagen blij zijn met een koele omgeving wat voor het gewenste comfort zorgt. Dit zorgt ook voor een optimaal rendement van uw airconditioning. Daarnaast houdt de glasfolie bij een eventuele aanrijding de glassplinters van gebroken ruiten bijeen, wat de kans op letselschade verminderd. Het tinten van autoruiten vergroot dus ook de veiligheid van jouw familie en de trouwe viervoeter!

Omdat we zowel in Staphorst als in Nieuwleusen een ruime hal hebben, staat het voertuig veilig binnen en is de kwaliteit van het aanbrengen van de reclame ook gewaarborgd.

MEER INSPIRATIE Voertuig

Profile Car & Tyreservice Zwolle

Voertuig

”Dit wil ik ook! Maar hoe?”

Menu
Call Now Button