Printerieur

Vloerprint

Print op vloer tovert de vloer om tot aandachtstrekker Dankzij een vloer voorzien van eigen prints maak je van saaie vloeren, boeiende vloeren. Het is een zeil dat je op veel verschillende manieren indoor kunt gebruiken. Vloerzeil is gemakkelijk te leggen én te verwijderen. Dat maakt het uitermate geschikt voor kortlopende toepassingen. Ook kun je een vloer voorzien van vloerstickers of tapijt. De keuze hangt af van de verwachtingen van de reclame.

Ontwerp gepersonaliseerde vloerprints op maat
Een print op de vloer is het perfecte middel om klanten een showroom in te ‘trekken’, voor het promoten van tijdelijke acties, maar ook als permanente aankleding. Op beurzen en evenementen doet vloerzeil het goed. Het is een krachtige manier om een campagne te communiceren. Een meer praktische benadering is onder andere het aangeven van looproutes. Daarnaast kun je met een print op vloer ook tijdelijk een kamer decoreren. Dankzij de Bfl-s1 certificering is vloerzeil geschikt en brandveilig voor gebruik in bedrijven, op beurzen en in andere openbare ruimtes.

Ideaal voor tijdelijke acties
Het witte vloervinyl heeft een gewicht van 1880 gr./m², heeft een structuur op de voorzijde en een geschuimde anti-slip achterzijde. Vloerzeil is weliswaar aan de voorzijde slijtvast, toch raden wij toepassingen van tijdelijke aard aan. De mate van slijtvastheid is afhankelijk van het aantal personen dat dagelijks over het materiaal heen loopt.

Het leggen van vloerzeil
Op een vlakke ondergrond is een vinylvloer snel en eenvoudig te leggen. Afhankelijk van de toepassing van de vloer  en de ruimte waarin je de vloer legt, zijn er drie manieren om vloerzeil te leggen: los bovenop de ondergrond, met  dubbelzijdig tape en verlijmen. In veel  gevallen brengen wij het zelf aan, maar uiteraard is het ook mogelijk dit zelf te doen.

MEER INSPIRATIE Printerieur

Kinderdagverblijf Winkies locatie Nieuwleusen

Printerieur

” Dat is bijzonder! Ik wil meer informatie”

Menu
Call Now Button