Printerieur

Print op hout

Is je interieur een beetje saai of kil en wil je wat meer sfeer creëren aan bijvoorbeeld de muur? Kies er dan voor om jouw favoriete foto op hout te laten printen! Een foto geprint op hout heeft een natuurlijke uitstraling en het is dus een echte blikvanger in elk interieur! Jouw foto wordt rechtstreeks op het hout geprint waardoor de structuur van het hout bewaard blijft. De structuur verschilt natuurlijk wel per houtsoort. Daarom kun je kiezen uit verschillende houtsoorten, kleurinstellingen en allerlei formaten.

Naast een foto geprint op hout, kun je er ook voor kiezen om je eigen reclame te printen op hout. Denk bijvoorbeeld aan een houten reclamezuil met jouw bedrijfsnaam erop! Dit maakt een goede eerste indruk voor klanten die langs rijden. Een reclamezuil is namelijk het eerste wat ze zien staan van jouw bedrijf.

Met onze printer zijn we in staat om op hout te printen tot een dikte van 11 cm. We kunnen in kleur, maar ook eerst met een witlaag onder de kleur printen. Door een witte achtergrond onder de kleuren te printen, komt je print nog beter uit.

MEER INSPIRATIE Printerieur

Kinderdagverblijf Winkies locatie Nieuwleusen

Printerieur

”Goh wat gaaf! Hier wil ik meer van weten!”

Menu
Call Now Button