Printerieur

Fotobehang

Ontdek ons fotobehang, het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Wat ons betreft is dit de nieuwe standaard in wandbekleding. Bovendien is deze nieuw ontwikkelde wandbekleding exclusief verkrijgbaar via Alvasi Reclame. Geef jouw slaapkamer of kantoor de juiste sfeer met dit unieke fotobehang! Op een wand met fotobehang reflecteert het licht niet en daarmee is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt. Ofwel: welke print jij ook kiest, deze is altijd goed zichtbaar op dit uiterst stevige textielbehang. De wandbekleding is daarnaast kamerhoog tot een printbreedte van 304 cm en naadloos tot 12 m. En met zijn waterafstotende kras- en stootvaste eigenschappen kun je het zelfs in ruimtes gebruiken waar de muren nét even iets meer te verduren hebben.

Ons fotobehang heeft nog meer voordelen. Wat dacht je van een kreukvrije, heavy duty toplaag met een unieke textiellook? Dit geeft meteen een warme uitstraling en zorgt voor een enorm hoge kleurintensiteit. Het wordt geprint op een textielprinter met waterbasis eco inkten. Deze combinatie heeft een groot aantal voordelen als je het vergelijkt met andere behangsoorten. Daarnaast zorgt het voor een hoge lichtechtheidswaarde.

Wandpanelen
Alvasi ontwerpt en produceert jouw wandpaneel met unieke foto of creatie op de meest uiteenlopende materialen. Kies voor een strakke uitstraling voor aluminium of plexiglas terwijl een print op textiel een heel warme sfeer neer zit. Maar het persoonlijk een persoonlijke foto.

Akoestiek
Akoestische panelen voor een functioneel en gepersonaliseerd interieur
Met Akoestische panelen heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte plek te realiseren. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Met een stuk personalisatie op de print kun je ook echt iets moois neerzetten.

EEN SLIMME TOEVOEGING
Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij Akoestische panelen. Dankzij Akoestische panelen kun je ook een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms. Goede akoestiek draagt zo bij aan het verkoopsucces. Daarnaast genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met Akoestische panelen. Ze komen hier immers om te ontspannen en Akoestische panelen met een mooie print dragen daar zeker aan bij. Kortom: je zorgt niet alleen voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.

UITERLIJK EN INNERLIJK IN PERFECTE SAMENHANG
Bij Akoestische panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Dit geheel zit in een uniek geanodiseerd aluminium frame dat je in variabele formaten kunt bestellen. We leveren een complete set die je niet meer zelf in elkaar hoeft te zetten. Het meest optimale resultaat krijg je als je het geheel aan wanden ophangt met behulp van een ophangplaat. Akoestische panelen komen daarbij 2 cm van de ondergrond te hangen en dit zorgt voor extra demping dankzij luchtspouw. Je kunt Akoestische panelen ook vastschroeven aan de wand. Dit zorgt voor net iets minder demping, maar nog steeds met voldoende geluidsabsorptie.

GEMAAKT VAN GERECYCLEDE SPIJKERBROEKEN
Het Akoestische paneel is opgebouwd uit vier verschillende lagen. De toplaag heeft een scherpe print en speciale puntsverlijming, zodat de structuur open blijft voor geluidsabsorptie. Na een geluiddoorlatende tussenlaag, dat de middentonen dempt, komt het akoestische materiaal. Dit is voor 90% gemaakt van de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. De lange vezels van katoen zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden. Dit zorgt ervoor dat geluidsoverlast drastisch wordt gereduceerd en de nagalm verminderd. Het geheel wordt ook afgesloten met geluiddempende middentonen. De combinatie van de juiste materialen en opbouw van het paneel zorgen ervoor dat de α-waarde van 0,65 behaald wordt. In de grafiek hieronder vind je meer informatie.

AKOESTISCHE PANELEN EN BRANDWERENDHEID
De aankleding in vertrekken mag geen brandgevaar opleveren volgens het Bouwbesluit. Dit gevaar is volgens het besluit ‘niet aanwezig als de aankleding een ondergeschikte bijdrage aan het brandgevaar levert’. Akoestische panelen worden in ruimtes vaak in een paar m2 toegepast en volgen daarmee deze regels. Daarnaast voldoen sommige onderdelen van het Akoestische paneel aan bepaalde brand- en rookklasse eisen, zoals de achterplaat en het aluminium frame.
Meer weten over Akoestische wandpanelen? Bel of stuur een mail

MEER INSPIRATIE Printerieur

Kinderdagverblijf Winkies locatie Nieuwleusen

Printerieur

”Goh wat gaaf! Hier wil ik meer van weten!”

Menu
Call Now Button