Drukwerk

Visitekaartjes

Een eerste indruk maak je maar één keer. In de eerste paar seconden van een ontmoeting velt ons brein een oordeel. Zorg er dus voor dat die eerste indruk onvergetelijk is. Hoe? Met visitekaartjes! Bij Alvasi Reclame kun je eenvoudig en snel visitekaartjes laten drukken in alle soorten en maten. Val op met een visitekaartje in een afwijkende vorm, ga voor transparante, plastic visitekaartjes of laat een standaardformaat visitekaartje drukken dat perfect in je portemonnee past. Laat visitekaartjes drukken die passen bij de uitstraling van jouw merk of bedrijf.

De keuze van het materiaal is van belang voor de uitstraling van jouw visitekaartje. Als je duurzaamheid belangrijk vindt, is Biotop Naturel een logische keuze. Dit papier is gemaakt van de houtresten uit zagerijen. Wil je graag origineel zijn? Laat je visitekaartje drukken op transparant PVC. Dit materiaal voelt aan als een bankpasje. Wil je een extra stevig visitekaartje dat lekker in de hand ligt? Ga dan voor houtvrij dubbelzijdig sulfaatkarton. Laat een chique eerste indruk achter met ice silver metallic; dit materiaal heeft aan beide zijden een parelmoerglans.

Of je nou op zoek bent naar goedkope of luxe visitekaartjes, wij hebben het in huis. Wil je een visitekaartje laten drukken dat goedkoop is, maar niets afdoet aan kwaliteit? Onze basic visitekaartjes zijn het antwoord. Kies voor standaardformaat, houtvrij mat mc, dubbelzijdig full color en ronde hoeken. Straal professionaliteit uit met goedkope visitekaartjes die mooi ogen en stevig aanvoelen. Ben je weddingplanner, modeontwerper of heb je een ander bedrijf waarmee je luxe uit wil stralen? Laat luxe visitekaartjes drukken met ice silver metallic. Deze papiersoort met parelmoerglans geeft je visitekaartje een super chique look.
De perfecte afwerking voor jouw visitekaartje. Je kunt visitekaartjes laten drukken zonder afwerking of met verschillende luxe afwerkingen. Met spot UV-lak kunnen we een element, zoals bijvoorbeeld een logo, laten glanzen tegen een matte achtergrond. Zo valt jouw logo extra op!

MEER INSPIRATIE Drukwerk

”Wat leuk zeg! Ik wil hier meer info over”

Menu
Call Now Button