Drukwerk

Kaarten

Wenskaarten en ansichtkaarten drukken Met wens- en ansichtkaarten kun je op een eenvoudige manier je klanten of werknemers bedanken. Laat ansichtkaarten drukken met een persoonlijke boodschap en laat je waardering blijken. Je kunt een ansichtkaart ook meesturen met een bestelling. Laat de ansichtkaarten bedrukken met een kortingscode om een tweede aankoop te stimuleren. Bedruk de ansichtkaart met lekkere recepten of handige tips die bij jouw bedrijf passen, zodat de ontvanger je kaart bewaart. Zo word je beter onthouden.

Wenskaarten drukken: voor welk formaat ga jij?
Het standaard formaat voor wenskaarten is A6-formaat. Maar je kunt natuurlijk ook voor een afwijkende maat gaan waarmee je extra opvalt, zoals A5-formaat of een vierkante kaart. Je kunt wenskaarten drukken in heel veel verschillende formaten. Je kunt de kaarten zowel gevouwen als ongevouwen bestellen.

Ansichtkaarten drukken: meerdere ontwerpen, meerdere gelegenheden
Een gepersonaliseerde ansichtkaart printen is niet alleen geschikt voor promotioneel gebruik. Zelf ansichtkaarten laten drukken is altijd een goed idee. Er zijn ontelbaar veel gelegenheden waarbij een gepersonaliseerde wenskaart perfect van pas komt. Denk bijvoorbeeld aan verhuiskaarten, trouwkaarten, huwelijkskaarten en geboortekaartjes. Laat ansichtkaarten bedrukken met jouw persoonlijke foto en boodschap. Er is niks leukers dan zelf ansichtkaarten laten drukken. Stuur je moeder een bedankje omdat ze er altijd voor je is of verras je vriend op zijn verjaardag met een gepersonaliseerde verjaardagskaart.

Menukaarten
Een belangrijke kaart voor vele restaurants is de menukaart. Wat moet de kaart uitstralen? Uit hoeveel keuzes bestaat het menu (en dus de menukaart)? Moet deze luxe uitstralen of budget? Ga je voor binnen- of buitenkwaliteit en moet deze tegen een spatje water kunnen? De mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen altijd voorbeelden laten zien om de verschillen te bekijken.

MEER INSPIRATIE Drukwerk

”Hé dat ziet er goed uit. Maar hoe werkt het?”

Menu
Call Now Button