Drukwerk

Folders

Folders drukken Een folder drukken is een effectieve vorm van promotie, zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Met folders breng je op een makkelijke en snelle wijze veel informatie over aan je doelgroep. Heb je een webshop? Laat folders printen en stuur ze mee met bestellingen. Zo laat je je klanten op een laagdrempelige manier kennis maken met de rest van je aanbod. Pak je het liever groots aan? Verspreid je folders huis-aan-huis of deel ze uit in winkelcentra of op straat. Laat eenvoudig folders drukken bij Alvasi Reclame, helemaal naar jouw smaak.

Bij Alvasi Reclame hebben we een ruime keuze aan folders. Laat luxe, staande, liggende, glanzende of goedkope folders drukken; voor elke vorm van promotie hebben wij een passend aanbod. Je bepaalt zelf de prijs aan de hand van de gewenste kwaliteit.

Folders kun je op allerlei manieren vouwen. De manier waarop je de folder vouwt is samen met het design heel bepalend voor de uitstraling. Wat past het beste bij jouw doel en doelgroep? De 4-zijdige vouw, ook wel de enkele vouw genoemd, is het meest populair. Lekker duidelijk en overzichtelijk, dus heel geschikt voor bijvoorbeeld een wat oudere doelgroep. Wil je een extra opvallende folders printen? Kies dan voor de luik- of zigzagvouw. Bij de luikvouw worden de linker- en rechterzijdes naar binnen gevouwen. De zigzagvouw geeft een speels harmonica-effect. Afhankelijk van het formaat dat je kiest zijn er verschillende vouwmogelijkheden.

Heb je de perfecte folder samengesteld? Het juiste formaat gekozen? Voor de afwerking gegaan die jouw folder helemaal afmaakt? Dan gaan we de folders produceren. Behalve het uiterlijk en de inhoud van je folder, kunnen we ook razendsnel leveren indien gewenst.

MEER INSPIRATIE Drukwerk

”Goh wat gaaf! Hier wil ik meer van weten!”

Menu
Call Now Button