Drukwerk

Flyers

Wil je een kortingsactie aankondigen? Een nieuw product promoten? Met flyers verspreid je je boodschap sneller dan een lopend vuurtje. Met een korte, krachtige boodschap en een goed ontwerp trek je beslist de aandacht. Bij Alvasi Reclame kun je flyers laten drukken, goedkoop en eenvoudig. Met een ruime keuze uit materiaalsoorten, gewichten en afwerkingen vind je altijd wat je zoekt. Van klein tot groot, van goedkoop tot luxe. Laat flyers printen die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Het is niet te voorkomen dat een groot deel van je flyers bij het oud papier of onderop een stapel belandt. Heb je een klein budget of wil je niet al te veel geld uitgeven? Geen probleem, laat goedkope flyers printen van goede kwaliteit. Dankzij het glanzende materiaal knallen kleuren en afbeeldingen van het papier af. Bij grote oplages ben je zelfs nog voordeliger uit.

Zoals de kleren de man maken, maakt de keuze van het materiaal de flyer. Het papier moet de boodschap en het ontwerp van je flyer versterken. Een glanzende papiersoort, zoals Ice Silver Metallic, past perfect bij de opening van een bruidswinkel of chique restaurant. Het geeft een luxe gevoel. Matte papiersoorten geven je ontwerp een rustige uitstraling. Een aanrader als je veel tekst op je flyer hebt staan. In combinatie met pastelkleuren krijgt je drukwerk een zachte uitstraling. Weet je nog niet helemaal welke papiersoort het meest geschikt is voor jou? We denken graag met je mee.

MEER INSPIRATIE Drukwerk

”Dit wil ik ook! Maar hoe?”

Menu
Call Now Button