Ergolift Staphorst

Hoogwaardige gevelonderhoud installaties

Ergolift is dé expert in hoogwaardige gevelonderhoudsinstallaties voor gebouwen. Onder leiding van eigenaar Hans Fleer hebben ze bewust gekozen om zich te richten op de revitalisatiemarkt en het onderhoud van bestaande machines. Met onze interne expertise en het gebruik van hoogwaardige materialen streven ze ernaar toonaangevend te zijn en een onmisbare concurrent te worden. Werken op topniveau!

Waarom?

Als je wilt dat klanten je vertrouwen, moet je doen wat je zegt. Bij Ergolift hebben we hard gewerkt om onze beloften waar te maken. Na de overname van Hans is er een frisse wind door het bedrijf gaan waaien. We streven naar nuchterheid, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Maar hoe wordt dit ervaren door onze klanten? Het is tijd om dit visueel tot uiting te brengen!

Onze oplossing

Na een uitgebreide Kick-Off met Hans zijn we samen met Koersgenoten een strategisch traject gestart. Hieruit zijn onze kernwaarden naar voren gekomen. We willen een positieve indruk achterlaten, zowel intern als extern. Eén team, één doel. We hebben zorgvuldig kleuren, vormen en lettertypes bepaald, wat heeft geleid tot een prachtig nieuw logo en huisstijl. Dit is onze merkidentiteit. Professioneel en daadkrachtig, waardoor vertrouwen wordt gewekt!

"Alvasi zorgt ervoor dat Ergolift eindelijk gezien wordt zoals ze echt zijn. Een indrukwekkende facelift die hun nuchterheid volledig weerspiegelt, precies zoals ze het zelf willen ervaren."

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvendgesprek met onze specialist Erik!

In contact komen met Erik