Duntep Mobiele Bungalows

Hoogwaardige mobiele bungalows

Duntep Mobiele bungalows maakt op maat gemaakte, luxe chalets al vanaf 1 stuks. Dit kan in talloze modellen met veel opties. Van L-vormige bungalows tot rietgedekte vakantiewoningen en van één particulier chalet tot complete zakelijke series: alle opties in eigen huis. Ook voor mantelzorgwoningen ben je bij Duntep aan het juiste adres. Met een vakkundig team van tekenaars, productielieden en monteurs maken ze van elke bungalow jouw volgende thuis.

Waarom?

Duntep Mobiele Bungalows, dat al jaren gevestigd was aan de Lankhorsterweg, was haar bedrijfspand volledig ontgroeid. Tijd voor een stap naar meer ruimte. Meer ruimte om veder te groeien en klanten nog beter te voorzien in hoogwaardig verblijfsgenot en woonplezier. Tevens de perfecte kans om de huidige visuele merkidentiteit onder de loep te nemen. Want past dit nog wel bij deze groeiambitie. In gesprek met Jan & Willeke volgde de keuze naar een nieuw DNA, een nieuw logo met passende huisstijl. Wat je wil leveren, moet je ook uitstralen. Het nieuwe gebouw en daaruit volgende uitingen moesten deze nieuwe identiteit ook uitademen. Aan de slag dus!

Onze oplossing

Om een goed beeld te schetsen van een bedrijf, moet je het bedrijf en de mensen ook kennen. Door gesprekken, rondlopen in kantoor en productie/montage en als klant van Duntep te kunnen denken vormen zich een basis van uitgangspunten. Goed begrijpen wat de cultuur is, hoe de mensen denken en wie de klant is. Zo zijn we samen met onze vormgevers tot een nieuwe visuele merkidentiteit gekomen. Deze straalt vakkundigheid, persoonlijk contact, duurzaamheid en kwaliteit uit. Doordat team Alvasi altijd een nauwe samenwerking is tussen eigen vormgevers, productiemedewerkers en monteurs kunnen we dit ook gelijk door vertalen naar de fysieke uitingen. Hierin kunnen we de klant compleet ontzorgen en zijn we in het gehele traject zelf verantwoordelijk voor de eindkwaliteit.

“Als we aan reclame of marketing denken, denken we hier aan Alvasi. Voor een goed idee of concept komen ze snel met ideëen en door het team van vormgevers, productiemedewerkers en monteurs kunnen ze heel snel schakelen. Hierdoor kunnen wij ons blijven focusen op ons eigen werk, doordat ons vraagstuk in goede handen is."

Het resultaat

Vanaf de oplevering van de nieuwbouw aan de Wassebaliestraat ziet Duntep er compleet anders uit. Een schitterend,  duurzaam gebouw met een fris nieuwe logo aan beide zijden van het gebouw. Een groots welkomstframe, diverse vlaggenmasten  en zuilen heten je welkom en vertellen je de routing op het terrein. Diverse voertuigen zijn voorzien vab reclame en binnenin de kantoren is de signing zorgvuldig verzorgd. Ook de brochures stralen de kwaliteit uit die Duntep wil leveren. Zodra er vraagstukken zijn rondom marketing en reclame is Alvasi dé partner die zowel online als offline ingeschakeld wordt. Hier gaat het ook om alle overige promotionele items als stickers, borden, spandoeken, maar bijvoorbeeld ook een wervingscampagne of een nieuwe bedrijfsvideo! Duntep is zichtbaarder dan ooit en spreekt met elke uiting het juiste publiek aan.

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvendgesprek met onze specialist Erik!

In contact komen met Erik