Dierenkliniek Balkbrug

Complete Merkidentiteit

Bij de Dierenkliniek in Balkbrug en Nieuwleusen staan ze klaar om elk dier de beste zorg te bieden. Of het nu gaat om knaagdieren, gezelschapsdieren of landbouwhuisdieren, zij hebben de juiste specialisten in huis. Het toegewijde team van deskundigen zorgt ervoor dat jouw dier volledig verzorgd wordt, terwijl jij als eigenaar volledig ontzorgd wordt. Dat geeft een geruststellend gevoel. Maar waarom is dit niet direct zichtbaar aan de buitenkant?

Why?

Bij Alvasi begrijpen we het probleem dat de Dierenkliniek ervoer. Een beschadigd bord langs de weg was slechts het topje van de ijsberg. Voorbijgangers hadden geen idee van de schat aan ervaring die binnen onze muren aanwezig is, terwijl we op het hoogste niveau van veterinaire zorg opereren. De bestaande reclame-uitingen deden eigenlijk geen recht aan ons bedrijf. Bij Alvasi willen we onze klanten echt verder helpen, dus vanuit onze expertise stellen we gerichte vragen. Het antwoord bevestigde dat er behoefte was aan vernieuwing! Het was tijd voor een passende identiteit waar klanten zich thuis bij voelen.

“De mensen bij Alvasi wisten ze zich perfect in te leven in onze klant, alsof ze allemaal zelf een huisdier hadden”

How?

Na een diepgaande Kick-Off met de eigenaren kwamen de kernwaarden naar voren: rust, vertrouwen en netheid. Immers, liefhebbende eigenaren vertrouwen de gezondheid van hun dier toe aan anderen, dus het gevoel moet goed zijn. Met ons team van art directors en vormgevers zijn we aan de slag gegaan met het verhaal. Kleuren, vormen en lettertypes werden zorgvuldig gekozen, wat resulteerde in een schitterend nieuw logo en huisstijl. Dit noemen we de merkidentiteit.

What?

En dan is de merkidentiteit klaar. Geweldig! Maar wat nu? Het is tijd om te rocken en te rollen! Het oude bord is nooit vervangen, maar “vervangen” door een prachtige gevelreclame. De bedrijfsbus wordt volledig voorzien van een full-color wrap (carwrap). Elk vierkante millimeter van het voertuig wordt bedekt met folie, geen lak of verf. Drukwerk mocht niet ontbreken in de wachtkamer en natuurlijk was ook online zichtbaarheid erg belangrijk, met een splinternieuwe website. Onlangs is ook de nieuwbouw in Nieuwleusen voltooid en hebben we de metamorfose daar herhaald

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvendgesprek met onze specialist Erik!

In contact komen met Erik