Wij zijn enthousiaste, gedreven creatievelingen met vakkennis!

Team Nieuwleusen

Erik Fieten

Eigenaar, adviseur en ontwerper

Erik maakt jouw bedrijf mooier én beter. Goed luisteren naar de klant en daar een eigentijdse invulling aangeven, die de eindklant aanspreekt. Laat zien waar je voor je staat, wees trots op wat je doet: durf op te vallen!

Lobke Chierandjoe

Office manager

Lobke is een echte duizendpoot! Zij is het eerste aanspreekpunt van Alvasi Nieuwleusen en zorgt ervoor dat alles goed reilt en zeilt binnen Alvasi.

Erik Schra

Chef Werkplaats

Erik is onze goedlachse signmaker. Hij is altijd in de werkplaats te vinden. Erik is vindingrijk, gezellig en creatief!

Ben Scherjon

Grafisch ontwerper

Ben is creatief en altijd enthousiast. Achter zijn computer maakt hij de mooiste en meest unieke ontwerpen voor elke opdracht.

Lennard Bisschop

Vormgever/Signmaker

Lennard (Lennie) laat zich niet gek maken. Hij is vrolijk en nooit gestresst. Bij Alvasi is hij het manusje van alles. Van ontwerp tot uitvoering, hij deinst hij nergens voor terug.

Carlo Stokkink

Vormgever

Carlo is een ambitieuze vormgever uut Twente. Met zijn creativiteit en Twentse accent maakt hij ontzettend toffe projecten.

Bjorn de Vries

Administratie

Bjorn is onze opgetogen en nauwkeurige man in de rekenkamer. Hij deinst niet terug van een paar cijfertjes en is een echte expert op financieel gebied.

Pauline Sleurink

Adviseur/verkoop bedrijfskleding

Pauline is onze vrolijke adviseur op onze afdeling bedrijfskleding. Door haar advies krijgen klanten ook écht kleding aansluitend bij het vakgebied.

Team Staphorst

Maurice Rousseau

Bedrijfsleider

De kracht van Alvasi Reclame ligt in de enorme veelzijdigheid van diensten en producten. Binnen deze hectiek zie ik het als een uitdaging het hele proces gestroomlijnd te laten verlopen. In mijn vrije tijd bezoek ik de sportschool en het korfbalveld frequent, kook graag en pak bij mooi weer de motor voor een ritje.

Ruut Kampschmidt

Chef Werkplaats/Createur

Mijn hart ligt vooral bij de (voor-)montage en het plaatsen van buitenreclame zoals lichtreclames en zuilen. Zo verzorg ik in de werkplaats bijvoorbeeld het verspanen en lassen van aluminium. Altijd een stuk maatwerk, dat vind ik leuk!

Martijn Huls

Createur

Ik plaats, plak of monteer diverse reclame-uitingen. Dat is nog steeds mijn primaire functie maar daarnaast weet ik mij prima te redden op de snij- en printafdeling en in de werkplaats. Die afwisseling vind ik heerlijk!

Joeri Matthijse

Print Operator/Createur

Ik ben een verbindende schakel bij Alvasi, het manusje van alles. Ik snij, print, plak, ik stem ontwerpen af, maar verzorg ook de uitvoering en montage. Gaaf om elk facet mee te pakken!

Kennismaken met Alvasi? Maak een afspraak!

Alvasi Reclame…

Alvasi Reclame is een reclamebureau met één simpel doel: elke dag mooie en unieke producten maken waar klanten blij van worden. Wij adviseren over tal van reclame-uitingen en ontwerpen en realiseren deze in eigen huis.

Wij hebben kennis over verschillende manieren om mooie reclame te maken. Dat begint met een goed ontwerp, dat we vervolgens vanaf het scherm vertalen naar de realiteit. Materiaalkennis is daarbij vanzelfsprekend erg belangrijk en daarom houden wij de productie graag in eigen huis. Zo hebben we onze eigen printers voor drukwerk en printen op groot formaat. Op die manier is ons advies ook écht een advies.

Een logo moet volgens ons uniek zijn en alleen in combinatie met jouw naam kloppend zijn. Tijdens een gesprek met een bakje koffie erbij leren we jouw bedrijf dan ook graag beter kennen. Vervolgens gaan we aan de slag. Met verschillende ideeschetsen komen we tot een passende combinatie van tekst, vorm en kleur voor het logo, de huisstijl en indien gewenst andere vormen van reclame.

Samen maken we het mooi!‘ Ons motto is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Natuurlijk hebben wij de creativiteit en de ideeën, maar de input van onze klanten is essentieel voor een persoonlijk resultaat.

Alvasi Reclame is hét adres in Nieuwleusen, Staphorst en omstreken voor al jouw reclame.

Missie en visie

Alvasi Reclame adviseert over reclame-uitingen en ontwerpt, realiseert en plaatst deze. Wij kijken door de ogen van de klanten van onze klant en zorgen op die manier voor een eerlijk advies en doordacht ontwerp. Het maken van alle producten doet Alvasi Reclame zoveel mogelijk in eigen huis. Zo bewaken wij zelf de (huisstijl)kleuren, uitvoering en kwaliteit. Door juiste keuze van het materiaal krijgt de klant het gewenste resultaat.

In de toekomst wil Alvasi Reclame blijven werken aan mooie en unieke ontwerpen en producten. Daarnaast willen wij bezig blijven met vernieuwing om zo nog meer bijzondere reclame te bedenken en maken.

Ons doel is het maken van mooie en unieke producten waar klanten blij van worden. Hierin proberen wij de verwachting altijd te overtreffen.

Oprichting Alvasi Reclame

Met het uitvoeren van onze eerste klus zag Alvasi Reclame in 2007 het levenslicht.

Menu
Call Now Button