Met het hele team hebben we de interessante training ‘Cliftonstrenghts’ gevolgd van Shafira Kamphuis! Een traject dat bestaat uit het persoonlijke assessment met report, 1-op-1 coaching, teamtraining en onderlinge gesprekken. Een continue proces, waarbij LEUK centraal staat.

Waarom Strengthfinder?
Hoe grotere een team wordt, hoe meer verschillende individuen. Het is belangrijk om het gezamenlijk doel centraal te stellen en te blijven nastreven. Alvasi Reclame wil jouw bedrijf mooier én beter maken met een informele, gezellige aanpak. Daarbij is in ons geval de samenwerking tussen twee teams (Staphorst en Nieuwleusen) essentieel.

Zo willen we er voor zorgen dat de verschillen tussen mensen juist positief benut worden omdat daar de grootste potentie voor groei zit . Zonder aandacht kan dit ook de oorzaak zijn van wrijving of individualisering binnen het team. Het belangrijkste is dat er meer te behalen valt als werknemers zo veel mogelijk doen waar je van nature goed in bent. Een 4 wordt nooit een 8, maar een 8 kan wel een 9 worden.

StrengthsFinder is een assessment waarmee je de unieke talenten van iemand ontdekt, en dat specifiek is gericht om de productiviteit van een individu, team of bedrijf te vergroten. In een Strengths Based team zet elk individu bewust z’n talenten in om het team verder te helpen. Iedereen kent de waarde en beperkingen van z’n eigen talenten, maar ook die van de mensen om zich heen.

Strenght Based teams zorgen voor:
Hogere betrokkenheid
Een boost voor het zelfvertrouwen
Meer onderling begrip (= minder wrijving)
Productievere & creatievere samenwerking
Meer werkplezier & ‘flow’

Meer weten? We vertellen er graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button