Vrachtwagenreclame

Vrachtwagenreclame

Vrachtwagenreclame

Een vrachtwagen is de rijdende werkplaats van een chauffeur. Een striping, logo, lichtbak of andere vormen van vrachtwagenreclame kan een vrachtwagen echt uniek maken. Vrachtwagenreclame is echter ook een prachtige kans voor elk bedrijf om zich op zijn eigen te presenteren. Met iedere kilometer dat je vrachtwagen met vrachtwagenreclame rond rijdt neemt het bereik van je doelgroep toe.


Volgens het CBS (Centraal bureau voor de Statistiek) ligt het aantal contactmomenten voor vrachtwagens met vrachtwagenreclame maar liefst rond de 160.000 per maand. Een effectieve manier om nieuwe klanten te bereiken en naamsbekendheid uit te breiden.

Voor een bedrijf is een vrachtwagen zonder vrachtwagenreclame een gemiste kans. Vrachtwagenreclame is dé manier om op groot formaat onder de aandacht te komen van miljoenen (zakelijke)automobilisten. In Staphorst en Nieuwleusen hebben we een ruime hal waar de vrachtwagen(s) bij Alvasi Reclame binnen kunnen staan. Zo wordt de veiligheid en de kwaliteit van het aanbrengen van de vrachtwagenreclame folie ook gewaardborgd. Bovendien zijn we qua planning niet onderhevig aan het weer.

Voordelen van vrachtwagenreclame

  1. Oneindig veel contactmomenten > Of je bedrijfsvoertuig nu onderweg naar een afspraak is of geparkeerd staat, laat een impressie achter.
  2. Professionele uitstraling > niets laat beter zien dat je je bedrijf serieus runt dan juiste vrachtwagenreclame. Schep vertrouwen bij je doelgroep!
  3. Uitbreiden van naamsbekendheid > juiste vrachtwagenreclame leidt tot herkenning in het straatbeeld.
  4. Eenmalige inverstering > en je profiteert jarenlang van het resultaat.
  5. De mogelijkheden zijn eindeloos > met Alvasi Reclame is alles mogelijk voor jouw vrachtwagenreclame, laat je adviseren!

Bekijk ook: Volledige carwrap en Ramen tinten