Throwback 2020!

We kunnen zeggen dat 2020 voor veel ondernemers een jaar is om heel snel te vergeten. Corona sloeg in als een bom. Fysiek contact met familie, vrienden en collega’s werd en blijft tot een minimum beperkt. Ook de netwerkborrels gingen niet door. Ook de komende tijd moeten we aan elkaar blijven denken en naar elkaar blijven omkijken. Ondanks alle moeilijkheden kijken wij toch met plezier terug op 2020 met gave projecten en hebben we veel vertrouwen in 2021!

Autobedrijf Zieleman
Autobedrijf Zieleman in Nieuwleusen vond dat het tijd werd voor een nieuwe huisstijl. En dan zijn wij extra blij met een klant die dan ook alles weer nieuw wil. Een nieuwe website, drukwerk, gevelreclame en zuil, voertuigreclame en zelfs nieuwe kleding. Autobedrijf Zieleman is een klant die onze filosofie deelt. Er zit een gedachte en visie achter de nieuwe huisstijl die nu toegepast wordt in alle vormen van reclame die Autobedrijf Zieleman uitdraagt. Meer zien van dit project? Klik hier!

Nico Pannenkoek
Nico de poëet
Wilde graag een boek
Door ons aangekleed
‘T is geen pannenkoek

South West Tours
Niet één, niet twee maar wel drie bussen hebben wij voorzien van fantastische ontwerpen! Maar er is één bus die wij graag extra in het zonnetje willen zetten. Want deze bus was extra bijzonder. Ondanks de coronacrisis heeft South West Tours doorgepakt met SV Dalfsen. Deze bus is samen met Fieten Olie tot stand gekomen tot een echte spelersbus voor SV Dalfsen! Want ondanks dat zij dit jaar bijna niet hebben kunnen voetballen, kijken zij er naar uit om volgend jaar weer van start te gaan!

Winkies Kinderdagverblijf
Winkies Nieuwleusen is dit jaar verhuisd! Op deze locatie is er meer speelruimte voor de kinderen, zowel binnen als buiten. Het enthousiaste team staat elke dag weer klaar om de kinderen weer een fantastische dag te bezorgen. Het bijzonder vrolijke fotobehang is uitgekozen met een thema. De kleurrijke foto’s spatten van de wanden bij binnenkomst. Zelfs Sinterklaas neemt zijn mijter hiervoor af.

Batavia
Als je over de A28 langs Staphorst rijdt dan zie je heel veel prachtige panden. De meeste en gaafste gevelreclames daar zijn door Alvasi geplaatst. Daar zijn we enorm trots op. Afgelopen jaar was de reclame op de nieuwbouw van Batavia aan de beurt. Een prachtige klus, anders dan anders doordat het logo niet VERlicht maar AANgelicht wordt. De gevelreclame geeft een illusie dat het logo zweeft in de omlijsting. Het was een mooie puzzel om de constructie, veiligheid en esthetiek in één product te gieten. En het resultaat is werkelijk een plaatje!

Saxenburgh Groep
Het nieuwe ziekenhuis in Hardenberg werd midden in coronatijd geopend. De bezoekers in de totaal nieuwe omgeving wegwijs maken op een coronaproof manier was een hele uitdaging die wij graag aangingen. In de huisstijl van de Saxenburgh Groep is een routing aangebracht op de vloeren en zijn de zitplaatsen in de wachtruimtes coronaproof verdeeld. De bezoekers en medewerkers kunnen nu maar in één richting door het gebouw lopen. Niet alleen de strepen en pijlen op de grond zijn dwingend voor de looprichting. Met roomdividers, uiteraard in de huisstijl, zijn ‘shortcuts’ afgezet.

QFS
Waar wij voertuigreclame een rijdend visitekaartje noemen zijn websites online visitekaartjes. De eerste aanblik is een onuitwisbare indruk die de bezoeker van het bedrijf krijgt. Je moet zorgen dat de bezoeker weet waar hij is en wat hij als consument of bezoeker kan verwachten. Voor QFS (www.wrqfs.com) hebben wij de website en huisstijl gemaakt. Geen overbodige informatie, het is meteen duidelijk wat QFS doet: een snelle logistieke dienstverlener, met zelfs nog een mogelijkheid tot kleine assemblages en opslag. Oplossingsgericht, ervaren en betrouwbaar.

Hier worden we blij van!

Kinderdagverblijf Winkies locatie Nieuwleusen

Printerieur

Inspirerend kantoor Flokk Zwolle geeft energie!

Printerieur

Zorggroep Noorderboog – Project ‘de Buitenkamer’

Printerieur
Vorig bericht
Ben jij al toe aan een vernieuwde logo en huisstijl?
Volgend bericht
SSSTT akoestisch, full color wandbekleding!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button