Onze terugblik op 2019!

Alvasi is een team van uiteenlopende mensen met allemaal hun eigen inbreng. Maar samen maken we Alvasi. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond beleven we samen de mooiste momenten. Of het nu gaat om een brainstorm voor een project of om een grapje bij het koffieapparaat, in deze blog hebben wij uit al onze hoogtepunten een top 3 gekozen.

Huisstijl Make Over
In november 2018 is Alvasi Reclame een proces ingegaan waarin wij hebben gekozen voor een nieuwe huisstijl en ‘Hilhorst Reclame’ ‘Alvasi Reclame Staphorst’ hebben genoemd. Dit was een erg spannende maar ook ontzettend leuke periode waarin het creatieve proces met elkaar werd besproken, brainstormsessies werden gehouden en er een tof resultaat uit kwam. Langzaamaan begint alles vorm en kleur te krijgen. Dit jaar hebben wij de laatste puntjes op de i gezet door ons wagenpark in volledige huisstijl aan te kleden.

Personeelsfeest
Zoals elk jaar plannen wij tijd voor elkaar vrij. Dit jaar werden we totaal verrast door 2 supergave Escape Rooms in Zwolle(The Great Escape), waarbij 3 teams gemaakt werden. Collega’s moesten onder andere uit een gevangenis ontsnappen en uit een inrichting. “Wat een angst maar ook hilariteit hebben wij meegemaakt in ‘The Experiment’. Gelukkig hadden we elkaar en merkten we toen hoe goed we samen kunnen werken!”. Na van de schrik te zijn bekomen hebben wij ons de donkere bossen in geworpen om een pot te lasergamen. (Gotcha Outdoor Lasergamen) Een terechte fanatieke winnaar meldde zich, namelijk Mirjam! Zoals elk jaar is het personeelsfeest afgesloten met een heerlijke barbecue! Bedankt De Patrijs!

Brainstorm
In een bedrijf zijn mensen bezig met het uitvoeren van hun dagelijkse taken. Zo werken we met zijn allen vaak vooral in het bedrijf, maar niet aan het bedrijf. Randzaken worden afgedaan als een vluggertje tussendoor. Dan vergeten we onszelf als individu en collectief te ontwikkelen. Dat doen we namelijk samen, door te delen en te weten van elkaar wat we doen. Een aantal collega’s hebben het initiatief genomen om de betrokkenheid van elke collega binnen Alvasi te vergroten, door projectmatig te gaan werken. Dit hebben we gedaan tijdens een ochtendsessie onder het genot van een heerlijk ontbijt van Bakkerij Timmer. Koppen bij elkaar, ideeën vormen en uit te voeren. Dit zorgt voor snelle resultaten, gecreëerd door een collectief en het resultaat heeft een veel breder draagvlak. Zo vliegen we dit in de toekomst nu altijd aan.

Vorig bericht
‘DING-DONG!’ De feestdagen staan voor de deur, tijd voor relatiegeschenken!
Volgend bericht
14 #EVENVOORSTELLEN Sanne Tuin

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button