Hard werken moeten we allemaal en dat vinden we ook leuk! Vooruitkijken met een frisse blik op de toekomst. Echter vergeten we weleens om stil te staan en achterom te kijken. Weten waar je vandaan komt, hoe het begon en welke keuzes er gemaakt zijn. Durf dan ook trots te zijn op wat je hebt bereikt.

Zo zijn wij ook trots op de afgelopen jaren. Met name trots op jou als klant, maar ook trots op de ontwikkelingen die we hebben mogen doormaken. De verhuizing naar het nieuwe pand in Nieuwleusen is inmiddels ruim 3 jaar geleden; nog recenter is de overname van Hilhorst Reclame met de naamswijziging naar Alvasi Reclame Staphorst als gevolg.

Met groei gaat vaak een verandering van de manier van werken en een verschuiving van werkzaamheden gepaard. Zo weten de meesten wel dat we complete gevels aankleden, vrachtwagens plakken en hele kantoren kunnen voorzien van een nieuwe smoel. Wat velen niet weten, maar wat nog steeds essentieel is voor ons bestaansrecht zijn de kleinere orders (zelfs vanaf 1 stuk). Denk hierbij aan:

– Een rol keuringsstickers
– Het bordje aan de muur bij de ZZP’er
– Een stoere jas met bedrukking
– Flyers ter promotie van jouw bedrijf
– De give-away voor jullie beurs

Uiteraard voegen we graag waarde toe middels onze creativiteit zodat de uitingen ook écht gezien worden en de boodschap overkomt!

Meer weten? Ga naar www.alvasi.nl/promo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button