Mensen doen nog altijd zaken met mensen. Het internet is uiteraard niet meer weg te denken, maar je drinkt geen bakkie koffie met je laptop of viert geen succes met je zojuist uitgepakte doos. De nieuwe (en tegelijkertijd aloude) manier van zakendoen gaat om vertrouwen en kennis delen. Persoonlijk contact is belangrijk voor de moderne ondernemer. Ook het feit dat je de lokale ondernemer hiermee kan supporten. Want juist die lokale connecties zijn waardevol. Het gaat om het wederzijds gunnen.

De nieuwe generatie ondernemers durft meer en is niet bang om risico’s te nemen. Het netwerk speelt daarin een erg belangrijke factor. Hierdoor worden bedrijven sterker gemaakt. Je bent dan ook zuinig met een aanbeveling binnen je netwerk, want de goede naam die je jarenlang hebt opgebouwd kan met zo’n verwijzing een flinke deuk krijgen.

Focus is dan ook een lange termijn relatie. Natuurlijk ligt bij elk gezond bedrijf de focus op het winstoogmerk, maar een langdurige samenwerking  heeft uiteindelijk een veel grotere waarde. Je kent de klant beter en kunt daarom betere en een meer persoonlijke service bieden. Daarmee werk je samen aan een gezamenlijk doel, waarbij de klant moet worden ontzorgd.

Een goede samenwerking gaat verder dan een klant-leverancier verhouding. Alvasi Reclame is dan ook trots op haar kersverse partners. Want zo noemen we dat: Partners. Verbinding op de lange termijn op basis van vertrouwen. Graag laten we deze partners aan het woord:

Christiaan Hovestad, Communicatieadviseur bij de Gemeente Dalfsen:
“De gemeente Dalfsen werkt sinds een aantal jaar samen met Alvasi als het gaat om vormgeving en drukwerk. En daar zijn we heel tevreden over! Wat begon met een aantal kleine opdrachten is inmiddels uitgegroeid tot het uitzetten van bijna alle vormgevingsklussen. Want keer op keer weten ze ons weer te verrassen met prachtige ontwerpen, die passen binnen de huisstijl van de gemeente Dalfsen. Ze begrijpen als geen ander hoe ze onze boodschap in een ontwerp kunnen verwerken. Alle medewerkers zijn ontzettend enthousiast en dat stralen ze in alles uit: van hun vormgeving tot en met het fijne contact, ongeacht met wie het contact plaatsvindt!“

Stefan Keijzer, manager van Kulturhus de Spil
“Kulturhus de Spil werkt sinds de opening van haar gebouw in 2018 samen met Alvasi als het gaat om vormgeving en drukwerk. Wat begon met een aantal kleine opdrachten, resulteerde binnen korte tijd in het vormgeven van de algehele huisstijl. Wij zien Alvasi als verlengstuk van onze eigen organisatie. Een organisatie met tal van professionals die meedenken met ons als klant en tevens staan voor perfectie. Niet zonder reden dat wij ons nú al voor langere termijn willen verbinden aan Alvasi als vaste partner’’.

Wij willen de Spil en de gemeente Dalfsen bedanken voor hun vertrouwen in Alvasi, waarvoor wij elke dag met veel enthousiasme ons werk doen. Een mooie beloning voor de vele gezamenlijke opdrachten die we inmiddels hebben verwezenlijkt.

Graag verwelkomen we nog meer partners! Partner worden, of heb je hier vragen over? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button