‘DING-DONG!’ De feestdagen staan voor de deur, tijd voor relatiegeschenken!

Het is eind oktober en op het moment van schrijven is het nog maar 60 dagen tot Kerst! Is jullie bedrijf al bezig met Kerst? Geef je bijvoorbeeld wel een relatiegeschenk aan je klanten? Wij helpen je een stuk op weg!

Het voorbereiden van een Kerstcampagne kost tijd. Wist je dat bijvoorbeeld de Albert Heijn in februari allang bezig is met de Kerst van datzelfde jaar? Een goede strakke planning voor zo’n campagne is erg belangrijk. Het zou immers jammer zijn dat jouw relatiegeschenk het nét niet is geworden omdat jij in tijdsnood bent gekomen.

Het klinkt cliché maar Kerst scoort heel goed. Zowel online als offline. Online merk je dat mensen er naar uit kijken om Kerst te vieren met familie en vrienden. Mensen delen al hun leuke nieuwe aankopen voor de Kerst online. Zorg voor een origineel en opvallend relatiegeschenk zodat mensen jouw relatiegeschenk gaan delen zowel online als offline. Een Kerstkaart versturen is bijvoorbeeld leuk, maar pak dan wel extra uit! Zorg voor een opvallende envelop of voor het onverwachtse. Voorkom dat jouw kaart tussen de reguliere stapel post komt.

Wil je dit jaar opvallen maar weet je nog niet goed hoe? Wij helpen je graag met het brainstormen voor een leuk relatiegeschenk.

Vorig bericht
Veiligheidskleding
Volgend bericht
Onze terugblik op 2019!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button