Reflectie striping

Jouw bedrijfswagen is één van de belangrijkste visitekaartjes voor je onderneming. Het rijdt van hot naar her en komt op vele plekken zowel overdag als ’s avonds. Dan is het van groot belang dat jij opvalt met jouw bedrijfswagen. Dit doe je door middel van reflecterende maatregelen aan te brengen. Deze reflectie of striping heeft meerdere belangrijke voordelen. Allereerst natuurlijk de veiligheid in het verkeer voor jezelf en medeweggebruikers. Daarnaast valt jouw reclame ook gewoon beter op.  Deze reclame kan eenvoudig bestaan uit je logo en adres, maar ook door herkenbare reflecterende striping of andere elementen. We gebruiken hiervoor gecertificeerde folies met keurmerk, waardoor het voldoet aan de wettelijke eisen.

Elk jaar zijn er veel ongevallen in het verkeer. Vaak is dit te wijten aan een gebrek aan veiligheidsmaatregelen. Uit onderzoek blijkt dat wanneer hier de juiste aandacht aan wordt gegeven er enorm veel ‘schade’ kan worden voorkomen. Uit onderzoek van DAF uit 2015  is gebleken dat als de normen die gelden voor nieuw transport vervoersmiddelen ook worden toegepast op bestaand vervoer dit 8 doden, 42 gewonden en 1.268 ongevallen per jaar gaat schelen. Dit lijstje is wat je kunt voorkomen als elk voertuig voorzien zou zijn met contourmarkering. Een kleine eenvoudige aanpassing met ingrijpende positieve gevolgen. Niet alleen in de eerste plaats voor slachtoffers, nabestaanden en veroorzakers, maar ook voor de continuïteit in bedrijfsvoering en logistiek.

Onze ontwerpers bedenken de meest opvallende en creatieve autobeletteringen. Zo wordt er nauwkeurig gekeken naar je huisstijl en welke opties mogelijk zijn. Wellicht herkenbaar: Zie je op de weg een voertuig met striping (Douane, rijkswaterstaat, politie) gaat daar automatisch een stukje autoriteit vanuit. Dit is dus ook mogelijk met jouw eigen reclame op de auto. Samen met onze signmakers bekijken we wat de perfecte folie is voor jouw bedrijfswagen zodat jij er extra veel plezier en profijt van zal hebben. De keuze is reuze; het is dus belangrijk dat de juiste folie voor de juiste toepassing gebruikt wordt.

Wist je dat?
Als je op de bouw of  bij een transportbedrijf werkt en jouw wagen boven de 7,5 ton weegt, dat je verplicht bent om reflecterende striping te hebben op je bedrijfswagen? Alle nieuw ingeschreven bedrijfswagens (vanaf 2011) met een gewicht boven de 7,5 ton en meer dan zes meter lengte moeten voortaan voorzien zijn van contourmarkering. (Volgens de Europese richtlijn 2007/35/EG).

Vorig bericht
Korte terugblik 2019
Volgend bericht
15 #EVENVOORSTELLEN Ruut Kampschmidt

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button