Projecten in beeld – Jouw droneproject!

Wij maken jouw bedrijf mooier en beter! Dat is ons motto, daar staan we voor. Zien is geloven, zeker als het gaat om reclame. Een eerste indruk maak je immers maar één keer. Ook wij zijn trots op wat we doen en dit laten we graag zien! Dit kan gaan om ontwerp en creatie, maar in real life ziet het er vaak nog gaver uit. Laat zien wat je maakt of welke bijzondere oplossing je hebt bedacht. Elke dag wordt er door onze marketingafdeling een bericht gepost op Facebook en Instagram van een gaaf project.

Alle projecten worden door onze monteurs bij oplevering op de foto gezet. Niet alleen voor onze social media posts maar ook voor ons archief. Onze mensen hebben trainingen gevolgd om goede foto’s te maken. Toch geeft het fotograferen met een mobiel niet altijd het gewenste resultaat.

Gelukkig hebben we Lobke nog, onze marketingspecialist en fotografe. De meest bijzondere projecten worden na oplevering door haar visueel vastgelegd. Gewapend met camera, een creatieve geest, ervaring en veel enthousiasme gaat ze op pad om met de prachtigste beelden terug te komen. En soms is er nog meer nodig. Voor lichtreclames bovenop een bedrijfspand gebruiken wij onze drone.

We zijn ons steeds meer bewust van de krachtige beeldtaal die de drone ons geeft. Met een drone krijg je gegarandeerd spectaculaire beelden. Dat is de toekomst, de kant die wij op willen gaan. Onze projecten verdienen het ook om op een artistieke manier aan de wereld getoond te worden. Wij zijn trots op onze klanten en we doen op deze manier ons stinkende best om hun in het meest bijzondere daglicht te stellen met deze drone. Want wie is er nou 371 meter lang en heeft er ogen als een havik?

Hier worden we blij van!

Kinderdagverblijf Winkies locatie Nieuwleusen

Printerieur

Inspirerend kantoor Flokk Zwolle geeft energie!

Printerieur

Zorggroep Noorderboog – Project ‘de Buitenkamer’

Printerieur
Vorig bericht
Bijzondere werkplekken
Volgend bericht
Evenementen Expolinc

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button