Gevel Poortman makelaars Staphorst Alvasi reclame Nieuwleusen

Een nieuw jasje voor Poortman Makelaars

Slot-Poortman & Co Makelaars ging verhuizen naar een nieuwe locatie. Naast deze verhuizing kozen zij ook een andere naam: Poortman Makelaars. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuwe huisstijl. Wij hadden de eer om deze te maken!

Voor het logo kozen wij een rustig en vriendelijk lettertype met elementen die passen bij de kenmerken van het bedrijf. Het groen en de bladeren in het logo symboliseren het buitenaf wonen. Het huisje binnenin de bladeren staat voor woningbouw. De kromming die de bladeren maken staat symbool voor een omarming: de relatie tussen klant en makelaar.

Op het pand van Poortman Makelaars mochten wij een mooie gevel aanbrengen met het nieuwe logo. Daarnaast hebben wij binnen ook een aantal mooie grote prints voor de muren gemaakt, zoals een koe met een boerderij en verschillende bordjes. Bekijk hier het pand van binnen.

Wij maakten ook de nieuwe verkoopborden van Poortman. Deze zijn bedoeld om in de tuin te plaatsen als er een huis te koop staat.

Poortman Makelaars gaf ons een groot project en wij hebben er vol enthousiasme aan gewerkt. Wij zijn erg trots op het resultaat.

  • Klantnaam: Poortman Makelaars
  • Datum: juli 2016
Recente projecten

Boer Staphorst

Camperplaats Allee

Restyle logo en huisstijl Autoschade Jan Masman

Auto Motorrijschool Bekedam heeft een nieuw logo met bijpassende huisstijl gemaakt door Alvasi Reclame

Logo en huisstijl Autorijschool Bekedam

Menu
Call Now Button