Opvallen doe je met jouw voertuigreclame!

Stel je eens voor dat je 2 miljoen visitekaartjes per jaar zou kunnen uitdelen! Hoe gaaf zou het zijn om zoveel momenten per jaar te hebben om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen? Om te laten zien welke sfeer er bij jullie in het bedrijf heerst, wie je bent en wat je doet! Nu je op dit moment beperkt bent in fysieke contactmomenten door de corona-maatregelen is het heel goed mogelijk om je toch representatief te presenteren aan jouw publiek. Dat is namelijk wat voertuigreclame doet.

Uit onderzoek van het CBR is gebleken dat voertuigreclame, of andere reclameboodschappen op voertuigen per MAAND wel 160.000 keer gezien wordt.  Een gemiddeld voertuig heeft 2 miljoen visuele contactmomenten per jaar. Of dat nu tijdens het stilstaan is in de file, onderweg over de A1 naar een klant of bij de McDonalds in de drive-thru.

De kleine kunst

Want als je niet blijft plakken, blijf je ook niet hangen

Voor een fractie van het bedrag dat je kwijt zou zijn voor 2 miljoen visitekaartjes die je ook nog uit moet delen, heb je jouw auto in je eigen huisstijl met je persoonlijke wensen, kleuren en teksten. De meeste visitekaartjes gaan maar 1 dag mee in de kontzak van een potentiële klant, terwijl een autobelettering gemiddeld 7 jaar op de auto blijft zitten. Dat zijn in totaal dus 14.000.000 contactmomenten! Desondanks zijn visitekaartjes binnen jouw reclame absoluut niet te missen. Zodra jij de auto uitstapt en bij jouw klant naar binnen loopt zien zij jouw autoreclame niet meer en ben je aangewezen op jouw fysieke visitekaartje. Visitekaartjes deel je tenslotte ook niet uit in een file.

Van een subtiele naamsaanduiding tot aan een complete car-wrap. Wat past bij je organisatie, wat wil jij uitstralen? De vraag is: “Hoe wil je je presenteren?” Denk daarbij altijd vanuit de klant. Wij hebben na meer dan 20 jaar genoeg ervaring om je hierbij te adviseren. Van ontwerp tot uitvoering.

We vertellen je er graag meer over!

Hier worden we blij van!

Profile Car & Tyreservice Zwolle

Voertuig

Van der Valk Hotel Exclusief Wolvega-Heerenveen

Voertuig

Schildersbedrijf Gerben Westerman

Voertuig
Bus Belettering Vrienden van Amstel Live Gebo Nieuwleusen Alvasi reclame Nieuwleusen

Gebo, De Vrienden van Amstel LIVE

Voertuig
Vorig bericht
SSSTT akoestisch, full color wandbekleding!
Volgend bericht
MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button