Open Bedrijvendag Nieuwleusen – Wij doen mee!

‘Ontdek werkend Nieuwleusen!’ Zaterdag 5 oktober openen zo’n 32 bedrijven in Nieuwleusen hun deuren. Van 10.00 tot 16.00 uur kan iedereen die meer wil weten over techniek, administratie, ICT, reclame, horeca (en nog veel meer) een kijkje nemen achter de schermen. Industrie Kombinatie Nieuwleusen (IKN) is initiatiefnemer van de Open Bedrijvendag.

De deelnemende bedrijven ópenen niet alleen hun deuren, maar er is natuurlijk ook van alles te doen. Zo zijn er diverse rondleidingen, demonstraties en activiteiten te doen en worden er leuke gadgets weggegeven. Bij Westerman Logistics B.V. krijgen bezoekers bijvoorbeeld een rondleiding en mogen zij in een vrachtwagen rijden. Verder kun je bij Vechtdal Bouw vogelhuisjes maken en bij Arcabo staat de Technobiel en een mobiele experimenteerruimte waarin kinderen op allerlei manieren van techniek kunnen proeven. Ook gaaf is de 3D-printer bij De Deel en bij Hoekman Roestvaststaal kan iedereen met een lasersnijmachine en andere apparaten zijn/haar eigen rvs-opener maken. Bovendien hebben ze zelfs live-muziek van een lokale band! Vele bedrijven hebben dus hun best gedaan er een superleuke dag van te maken.

Wij doen ook mee!
Bezoekers bij Alvasi Reclame krijgen natuurlijk een rondleiding met een bakkie koffie en wat lekkers. We laten zien hoe je een ontwerp maakt en in de hal wordt er LIVE een auto gewrapt. Verder kun je je eigen tas drukken, stickers snijden en ga je naar huis met een print op één van de talloze materialen. Uiteraard hebben wij tal aan goodies klaar staan.

Kom jij ze 5 oktober ophalen?

 

 

 

Vorig bericht
11 #EVENVOORSTELLEN Ype
Volgend bericht
12 #EVENVOORSTELLEN Lennard

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button