Favoriet van Mirjam en Lobke

Fleecedeken

__________

Zalig op de bank neerploffen met je fleecedeken. Een kopje thee of koffie erbij, of nog liever een kop warme chocolademelk of misschien een andere versnapering, film aan en het ultieme relaxen kan beginnen. Waarom zou je dat gevoel niet een ander gunnen? Velen weten niet dat een fleecedeken geborduurd kan worden. De perfecte combinatie, een fleecedeken in de kleuren van je bedrijf, plus je logo geborduurd erop! De fleecedeken is leuk om weg te geven als relatiegeschenk in de wintermaanden, maar ook leuk om in een kerstpakket weg te geven aan je personeel.


Favoriet van Maxine en Anita

Opvouwbare bidon

__________

Tijdens of na een stevige herfst- of winterwandeling ben je vast dorstig geworden. Gelukkig heb jij je opvouwbare bidon/waterfles bij je! De handige drinkfles met drinktuit is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Omdat de fles opvouwbaar is neemt het haast geen ruimte in beslag en kan deze dus zo mee in de tas of jaszak. Laat de bidon bedrukken met uw bedrijfslogo en of uw naam en val op tijdens de stevige wandelingen.

 

 


 

Favoriet van Erik en Lennard

Screw magnet

__________

Nooit meer die schroeven en spijkers in de mond tijdens het klussen. Door deze handige screw magnet blijven al je schroeven en spijkers aan de magneet plakken. Door de ijzersterke magneet kan er wel tot 11 kilo aan blijven hangen! Elke klus is nu een makkie geworden. De magneet kan eenvoudig vastgeklikt worden aan een riem of broek. De magneet is full color te bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. Een leuk relatiegeschenk voor de echte bouwmeesters maar ook zeker een aanrader om in een kerstpakket te stoppen!

 


 

Favoriet van Erik en Ben

Solar Charger Adventure

__________

 

Ook al is de zon iets minder te zien tijdens de wintermaanden, deze solar oplader/charger werkt net zo goed tijdens een echt herfst/winterdag. Neem de solar charger mee aan je jas tijdens het skiën of hang de solar charger aan je tas tijdens het afstruinen van de kerstmarkten. Laat de solar charger bedrukken met je eigen logo of je eigen naam. Leuk om weg te geven als een relatiegeschenk, maar het leukste om het weg te geven in een kerstpakket.

Meer informatie over relatiegeschenken en kerstpakketten? Bel ons! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button