Ontwerp

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfoto’s laten maken Het is belangrijk om een indruk te geven van je bedrijf, het team en de werkzaamheden. Bedrijfsfotografie is hierin erg belangrijk. Beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden. De gloednieuwe brochure verdient natuurlijk de beste plaatjes!

Wil je ook professionele foto’s laten maken? Vooraf bespreken we de mogelijkheden. Eerst wordt er bij op locatie een afspraak gemaakt om de wensen en bijzonderheden door te nemen. Op basis hiervan wordt een passende offerte uitgebracht en bij akkoord kan de datum worden gepland. Er worden ontzettend veel foto’s gemaakt tijdens zo’n opnamedag. Gedurende de fotoshoot wordt afgevinkt of alle onderdelen aan bod zijn gekomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kernwaarden zoals: Bedrijfspand, teamfoto, foto's van directie en eventueel nieuwe machines met productfoto's.

Vervolgens maken we eerst een selectie gemaakt uit het geschoten materiaal om alvast het kaf van het koren te scheiden. Daarna bekijken we gezamenlijk welke van de overgebleven foto’s worden nabewerkt op professionele wijze.

Productfoto’s laten maken
Ook voor productfoto’s voor uw website of webshop biedt Alvasi Reclame Reclame uit Nieuwleusen een uitstekende dienst. Met oog voor detail en het product!

Teamfoto laten maken
Met het hele team op de foto? Of het team nu uit 2 of uit 100 mensen bestaat maakt niet uit. Elk team past in het plaatje Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de foto’s afgedrukt te leveren in alle gewenste formaten op diverse materialen.

MEER INSPIRATIE Ontwerp

” Wat leuk zeg! Ik wil hier meer info over”

Menu
Call Now Button