Online

Social Media

Bij Alvasi zijn wij overtuigd van de kracht van social media. Elke dag posten wij berichten, houden wij contact met onze klanten en leveranciers of doen wij bijvoorbeeld inspiratie op voor onze creatieve uitspattingen. Maar het belangrijkste is dat onze doelgroep (mensen die hun bedrijf mooier willen maken) ons weet te vinden en dat wij gezien blijven worden. 85% van de mensen van 12 tot 60 jaar heeft een social-media-account. Hoe groter het netwerk, hoe meer bereik. Social media is reclame met een grote impact voor een relatief kleine investering. Het voordeel van social media is dat het leidt tot interactie met je klant, het resultaat van je reclame of online posts meetbaar is en je relatie met je klanten verbetert. Dit leidt tot een grotere betrokkenheid en uiteindelijk tot meer verkoop van je product of dienst.

Ons communicatieplan staat als een huis. Diepgang, grappig of verrassende elementen: alles wat social media tot een succes maakt passen wij toe. Een juiste planning, goede content, mooie afbeeldingen of video’s met daarbij treffende teksten zijn essentieel om gezien te worden en gezien te blijven. En ja, dit kost tijd (geld) maar het levert ons ook veel op. Niet alleen nieuwe klanten, nieuwe opdrachten of een ‘like’ van onze volgers. Ook voor ons zelf is het goed om te blijven benadrukken dat wij in het prachtig gevarieerd vakgebied werken.

Ons doel van social media is om dichter bij de klant te komen. Creatieve inspiratie, technische mogelijkheden laten zien, interactie met de doelgroep en betrokkenheid bij de klant. Dat kan in een wereldwijd te lezen post op Instagram tot een persoonlijk berichtje via Facebook Messenger. En wij merken dat dit wordt gewaardeerd. Onze volgersgroep groeit gestaag en wij merken gewoon het resultaat van onze inzet. Een betere relatie met de klanten, weten wat er bij hun in het bedrijf speelt en meer betrokkenheid bij elkaars doen en laten. De tijd van koude acquisitie ligt al mijlenver achter ons, de toekomst hebben wij gelukkig stevig omarmt.

Steeds meer bedrijven benaderen ons om te vragen hoe wij dit resultaat hebben bereikt. Uiteraard willen wij dit graag vertellen, maar dan is de kennis wel aanwezig maar het resultaat wordt niet altijd bereikt. Daarom hebben wij de verzorging van de social media voor onze klanten in onze portfolio opgenomen. Onze kennis, creativiteit en ervaring vermengt met jouw bedrijfsfilosofie. Wij maken jouw bedrijf beter zichtbaar, online. Vraag gerust en geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

MEER INSPIRATIE Online

”Ik wil mijn instagram ook op orde hebben!”

Menu
Call Now Button