Augustus 2020

De klant kijkt om zich heen en weet: Ik krijg hier wat ik nodig heb. Deze mensen spelen geen spelletje met mij. De sfeer is zoals het moet zijn. Passend bij de bedrijfstak die jij vertegenwoordigd. De muren zijn sfeervol aangekleed met een haarscherpe full-color print. De kantoorruimtes nodigen uit om zo naar binnen te lopen. Maar waarom ervaart de klant dit gevoel?

Juli 2020

Wij maken jouw bedrijf mooier en beter! Dat is ons motto, daar staan we voor. Zien is geloven, zeker als het gaat om reclame. Een eerste indruk maak je immers maar één keer. Met onze drone brengen we onze projecten op bijzondere wijze in beeld. Ook wij zijn trots op wat we doen en dit laten we graag zien!

Juni 2020

Wat maakt ons werk nu zo bijzonder? Het lijkt zo gewoon, maar de afgelopen jaren hebben ons op de meest bijzondere plekken gebracht. Elke dag een nieuwe klus, weer een stuk maatwerk en steeds op een andere locatie. En… altijd om deze plek mooier achter te laten dan bij aankomst!

Mei 2020

Er zullen vast diverse nieuwsbrieven in je inbox zitten waarin de 1,5 meter economie aan bod is gekomen. Je wordt ermee plat gegooid maar we ontkomen er niet aan. De 1,5 meter samenleving heeft overal invloed en dus ook bij jou op kantoor. Daarom kun je beter het zekere voor het onzekere nemen en maatregelen treffen zodat langzaamaan alle kantoren weer open kunnen. Zo hebben wij een overzicht gemaakt waaraan gedacht zou kunnen worden bij jou op werkplek en/of organisatie.

April 2020

Ook deze maand hebben wij iets te vieren! Op 1 april (geen grap) vierde Erik Fieten zijn eerste lustrum als ondernemer. Ondanks de bijzondere periode waarin we nu leven hebben we er toch een feestje van gemaakt met taart en cadeaus. Erik blikt kort terug op 8 jaar Alvasi, waarvan 5 jaar als eigenaar.

Maart 2020

Maandag 24 februari besteedde tv-programma “De Monitor” in hun uitzending aandacht aan het fenomeen ‘kantoortuin’. De resultaten en verslaglegging waren ronduit schokkend. De volgende dag stond in elke krant en nieuwssite een verdieping op het thema kantoortuin. Ervaringsdeskundigen, psychologen, huisartsen en werknemers bevestigen het geschetste verhaal.

Februari 2020

In onze maandelijkse nieuwsbrief hebben wij terugkomende topics. Eén daarvan is het onderwerp ‘project van de maand’. Deze maand zetten wij Duntep Mobiele Bungalows in de schijnwerpers.

Januari 2020

Nederland is een veilig land, vol met regels en wetten om die veiligheid te waarborgen. Soms lijken ze wat betuttelend of kinderachtig, maar vaak zit er een hele waarheid achter. Deze nieuwsbrief gaat over veiligheid. Met een leuke verzameling van hoe het niet moet en een aantal handige tips en trucs hoe je met je gezonde verstand toch veilig kunt blijven werken.

December 2019

Alvasi is een team van uiteenlopende mensen met allemaal hun eigen inbreng. Maar samen maken we Alvasi. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond beleven we samen de mooiste momenten. Of het nu gaat om een brainstorm voor een project of om een grapje bij het koffieapparaat, in deze blog hebben wij uit al onze hoogtepunten een top 3 gekozen.

November 2019

De wintertijd is onlangs ingegaan. De tijd dat we ’s ochtends in het donker naar het werk gaan en ’s avonds in het donker weer thuis komen. Gebruik je de fiets als vervoersmiddel, dan heb je je verlichting waarschijnlijk al op orde om goed zichtbaar te zijn. De campagne ‘#zet je licht aan’ van de ANWB springt daarmee ook in op de actualiteit. Maar word jij wel gezien deze dagen?

Blaklader Alvasi Reclame

Oktober 2019

‘Ontdek werkend Nieuwleusen!’ Zaterdag 5 oktober openen zo’n 32 bedrijven in Nieuwleusen hun deuren. Van 10.00 tot 16.00 uur kan iedereen die meer wil weten over techniek, administratie, ICT, reclame, horeca (en nog veel meer) een kijkje nemen achter de schermen. Industrie Kombinatie Nieuwleusen (IKN) is initiatiefnemer van de Open Bedrijvendag.

September 2019

Je ligt heerlijk op het strand, beentjes omhoog, heerlijk te genieten van een cocktail maar dan… gaat je telefoon! Back to reality. Je zit weer op kantoor… maar wat heb jij nou afgelopen zomer aan je onderneming gedaan?

Augustus 2019

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken bij elk sterk staand en succesvol bedrijf, een marketingstrategie. Waarom is het belangrijk om een goede marketingstrategie te hebben? En wat heeft online en offline marketing daar nou mee te maken?
Wij leggen het je graag even uit!

Juli 2019

Gelukkig ontkomen we er niet aan: De zomer is in aantocht en wat is er nu lekkerder dan vakantie te vieren met je vrienden en familie? Hierdoor zijn ook wij tijdens de zomer met minder mensen aanwezig. Echter, door de recente ontwikkelingen bij Alvasi en de verdubbelde bezetting zijn wij deze zomer gewoon doorlopend bereikbaar! Onze collega’s in Nieuwleusen en Staphorst helpen elkaar door bij te schieten qua telefonie, email en fysieke aanwezigheid. Het kan dus zijn dat jouw vaste contactpersoon tijdelijk een andere, maar ook zeer enthousiaste collega is!

Juni 2019

Om met jouw bbq, feestje, festival of terras een onuitwisbare indruk te maken kun je met de meest uiteenlopende materialen en verbluffende prints een ultieme sfeer neerzetten.

Mei 2019

Afgelopen week (22 april – 29 april) was ik naar Las Vegas voor een studiereis met diverse erkende reclamebedrijven van de Sibon (de Bovag van onze branche). Gezamenlijk met een aantal collega-ondernemers, leveranciers en aangesloten scholen vertrokken we op maandagmorgen naar het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Alvasi Reclame stickers op rol

April 2019

Hard werken moeten we allemaal en dat vinden we ook leuk! Vooruitkijken met een frisse blik op de toekomst. Echter vergeten we weleens om stil te staan en achterom te kijken. Weten waar je vandaan komt, hoe het begon en welke keuzes er gemaakt zijn. Durf dan ook trots zijn op wat je hebt bereikt.

Maart 2019

Ook Alvasi Reclame staat dit jaar op de Damito Consumentenbeurs, maar nog niet iedereen kent ons in Dalfsen. Met als thema ‘Van Harte Welkom’ staan gezelligheid en sfeer tijdens de Damito centraal. Maar waarom staan wij er? En wat heeft dit voor toegevoegde waarde voor jou?

gevel reclame Alvasi Staphorst Nieuwleusen

Februari 2019

Sinds begin januari heeft Alvasi twee vestigingen. Voor ons zelf is dit erg leuk en weten we precies hoe het zit. Toch krijgen we hier wel eens vragen over. Bij deze leggen we het graag even uit!

Januari 2019

Hilhorst Reclame uit Staphorst gaat verder onder de naam Alvasi – Visuele Vorm Vertalers. De overname door het bedrijf uit Nieuwleusen die afgelopen jaar vorm kreeg, krijgt daarmee een passend vervolg. Tegelijk presenteert het bedrijf ook daar het nieuwe logo vanaf Alvasi. Met één naam en één logo creëren we duidelijkheid.

Menu
Call Now Button