Sinds begin januari heeft Alvasi twee vestigingen. Voor onszelf is dit erg leuk en weten we precies hoe het zit. Toch krijgen we hier wel eens vragen over. Bij deze leggen we het graag even uit!

Locatie
Eén bedrijf, twee locaties: Nieuwleusen en Staphorst. In Nieuwleusen gevestigd op Rollecate 71 en op nog geen 10 minuten afstand bevindt zich onze vestiging aan de Wethouder Klompstraat 5 in Staphorst.

Wat houdt dit in voor onze klanten?
Voor onze klanten verandert er niet veel. Er prijkt natuurlijk een andere naam aan de gevel en het is even wennen, maar we blijven gewoon in Staphorst. Dezelfde mensen blijven er werken met dezelfde service en kwaliteit. Wel willen we onze klanten meer van onze creatieve kant laten zien. Naast het Maken dus ook het Bedenken!

Waarom dan veranderen?
Twee namen schept verwarring. Zijn we nu één of twee bedrijven? Zitten we in Nieuwleusen of Staphorst? Zijn we nu Alvasi of Hilhorst? Ook qua website, social media en bijvoorbeeld de reclame op onze auto’s blijft het lastig communiceren dat het om één bedrijf gaat die op twee locaties een vestiging heeft. Vandaar dat we hebben gekozen om met één naam verder te gaan. Daarnaast straalt het nieuwe logo van Alvasi meer creativiteit uit. Deze toegevoegde waarde vinden we het meest uitdagende om te doen. Veel klanten weten dat niet in Staphorst. Om verandering dan ook echt kracht bij te zetten gaan we dus over naar de nieuwe naam, met creativiteit als basis voor alles wat we doen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button