Kantoor inrichting door middel van printerieur in Staphorst Alvasi Reclame

Kantoor Staphorst krijgt een makeover!

Sinds begin januari wordt er flink geklust binnen het kantoor in Staphorst. de kantine en de showroom zijn goed onder handen genomen. Daarnaast zijn er nieuwe bureaus geplaatst en is er een extra spreekkamer gerealiseerd.

Iedereen wil een inspirerende (werk)plek. Met de meest moderne technieken combineren we print met interieur. Wanden, vloeren en plafonds; alle bouwkundige elementen van een ruimte zijn te voorzien van een print. Ook tafels, balies en deuren zijn printbaar. Denk hierbij aan levensgroot fotobehang, een sterrenhemel geprint op het plafond of een bewegwijzering op de vloer. Alles is mogelijk! Daarnaast zorgen bijvoorbeeld akoestische panelen voor een functioneel en gepersonaliseerd interieur met optimale productiviteit en prestatie, omdat de galm weggenomen wordt.

Onze printers drukken de meest uiteenlopende materialen. Zo geeft een print op hout een natuurlijke uitstraling en kan op aluminium weer een heel chique effect bereikt worden. Daarnaast zijn er talloze soorten kunststof, glas, skai-leer en textiel die we kunnen voorzien van een bijzondere print. Elk materiaal heeft zo zijn unieke eigenschappen voor allerlei toepassingen. Hiervoor is onze productkennis essentieel voor een goed advies. Wederom gaat dit weer hand in hand met het bedenken van een goed concept.

 

Meer van dit project willen zien? Klik hier!

Vorig bericht
Hilhorst Reclame verder als Alvasi Visuele Vorm Vertalers
Volgend bericht
4 #EVENVOORSTELLEN Maurice

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button