Jouw voertuig zomerklaar met een passende tint!

Door de grote ruitoppervlakte van moderne auto’s kan de temperatuur in een auto flink oplopen. Door de unieke eigenschappen van glasfolies blijft het uitzicht optimaal, terwijl het ook zorgt voor maximale warmte-reductie van zonlicht. Hierdoor zullen passagiers vooral op warme zomerdagen blij zijn met een koele omgeving wat voor het gewenste comfort zorgt. Dit zorgt ook voor een optimaal rendement van uw airconditioning. Daarnaast houdt de glasfolie bij een eventuele aanrijding de glassplinters van gebroken ruiten bijeen, wat de kans op letselschade verminderd. Het tinten van autoruiten vergroot dus ook de veiligheid van jouw familie en de trouwe viervoeter!

Bedrijfswagen
Vaak worden in bedrijfswagens kostbare gereedschappen en materialen vervoerd. Door de ruiten te blinderen zijn uw kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur minder goed zichtbaar. Daarnaast versterkt de folie de oppervlaktespanning van het glas waardoor het inbraakvertragend werkt voor jouw bedrijfswagen.

Gebouw
Een verlengstuk van allerlei soorten auto’s, bedrijfswagens en andere voertuigen is het tinten van gebouwbeglazing. Waarbij voertuigen vooral met een donkere tint worden uitgevoerd wordt bij gebouwen vaak gekozen voor een spiegelende tint om esthetische redenen. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Juist hierdoor is de keuze van het materiaal en de wijze van verwerken erg belangrijk om breukschade te voorkomen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vorig bericht
9 #EVENVOORSTELLEN Ben
Volgend bericht
Mensen kopen van mensenGerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button