De wonderen van een fotoplafond

Fotoplafond

Wat een fotoplafond is

Ontdek de mogelijkheden van het realiseren van een fotoplafond, met het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang van Alvasi reclame, ongekende mogelijkheden in fotoplafonds. Wat ons betreft is een juiste fotoplafond de nieuwe standaard in ruimtebekleding. Bovendien is dit nieuw ontwikkelde fotoplafond exclusief verkrijgbaar via Alvasi Reclame. Geef jouw slaapkamer of kantoor de juiste sfeer met een uniek fotoplafond!

Kantoorgebouwen hebben vaak saaie en kille systeemplafonds, terwijl mensen hier vaak het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Door juist gebruik te maken van een fotoplafond creëer je meer sfeer in je kantoor en dit kan een positief effect hebben op de stemming van de medewerkers.

Daarnaast is een juist fotoplafond het perfecte middel om (nieuwe) klanten een showroom in te 'trekken', voor bijvoorbeeld het promoten van tijdelijke acties of als permanente bekleding! Een fotoplafond kan goed gebruikt worden in zowel kleine als grote kantoorpanden. Altijd de juiste plafondbekleding doormiddel van een gepersonaliseerd fotoplafond van Alvasi Reclame. Hiervoor kan je een eigen foto of ontwerp aanleveren of een fotoplafond door ons laten ontwerpen!

Een fotoplafond, een slimme toevoeging

Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij een juist fotoplafond. Dankzij fotobehang kun je ook een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms. Goede akoestiek draagt zo bij aan het verkoopsucces. Daarnaast genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met passend fotoplafond. Ze komen hier immers om te ontspannen en juist fotoplafond met een mooie print draagt daar zeker aan bij. Kortom: je zorgt niet alleen voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.

Voordelen van goed fotoplafond:

  1. Professionele uitraling > creëer de juiste sfeer binnen jouw (werk)omgeving.
  2. Digitale fotoprinting > perfect voor digitale fotoprinting.
  3. Montage > minder last van krimpen en blazen dan bij behangpapier.
  4. Acquisitie > een positieve invloed op het aantrekken van nieuwe bedrijven en/of inwoners.
  5. Benieuwd naar jouw mogelijkheden met betrekking tot fotoplafonds? De koffie staat klaar!

MEER INSPIRATIE Printerieur

Kinderdagverblijf Winkies locatie Nieuwleusen

Printerieur