Evenementen Expolinc

Elk bedrijf wil zich laten zien. Belangrijk zijn ook de kleinere of minder frequente toepassingen. Een stuk gereedschap wordt dankzij een sticker herkend en een spandoek aan een bouwhek laat zien wie er aan het werk is of welk evenement er over een maand plaatsvindt. Ook het bord achter het raam laat zien welke schilder het huis weer netjes in de verf zet. Denk ook aan het bord in de tuin bij een verkoop van een woning.

Elk bedrijf gaat met bepaald doel naar een beurs. Het gaat om je naamsbekendheid vergroten of verstevigen. Bij de ene beurs maak je reclame voor jouw product of merk, de andere dient het ter onderhoud van je relaties. In alle gevallen wil je dat de uitstraling van jouw bedrijf/merk professioneel is. Jouw beursstand moet er dan ook gelikt en verzorgd uit zien. Dit kan subtiel, maar je kunt ook enorm uitpakken middels LED/televisies. Wil je dat bij binnenkomst jouw beursstand direct eruit springt? Kies voor hoogte! Wees ook slim door de gangpaden te benutten om aandacht te trekken. Maar het belangrijkste: Zorg dat jouw boodschap helder en aantrekkelijk gecommuniceerd wordt. Dan word je herinnerd en gaan mensen over je praten. Humor doet het vaak goed, maar moet wel passend zijn. Zorg daarnaast voor iets interactiefs op je beursstand, zodat er wat te doen is. Dit kan totaal iets anders zijn dan het bedrijf doet.

Alvasi is trotse dealer van het Zweedse A-merk Expolinc, fabrikant van portable displaysystemen. Het assortiment bestaat uit onder andere presentatiewanden, beursstands, Roll-Up banners en balies. De reden dat wij voor dit merk hebben gekozen is dat Expolinc de hoogste kwaliteit en het grootste gebruiksgemak biedt. Tevens bieden wij hiermee, naast een aantal standaard producten, maatwerk oplossingen voor met name de presentatiewanden en beursstands. Ook belangrijk is dat Expolinc levenslange garantie biedt op alle systemen, accessoires en verpakkingen en alle producten vrij van kinderarbeid worden geproduceerd. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden vindt je op deze pagina een aantal praktijkvoorbeelden. Graag laten we je in de showroom van de Expolinc importeur in Barneveld zien wat de kwaliteit en het gebruiksgemak van de systemen is.

Hier worden we blij van!

Kinderdagverblijf Winkies locatie Nieuwleusen

Printerieur

Inspirerend kantoor Flokk Zwolle geeft energie!

Printerieur

Zorggroep Noorderboog – Project ‘de Buitenkamer’

Printerieur
Vorig bericht
Projecten in beeld – Jouw droneproject!
Volgend bericht
Printerieur: meer werkgeluk binnen jouw bedrijf!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button