Erik 5 jaar ondernemer

1e Lustrum – de jaren vliegen voorbij.

Begin

1 Februari 2012, mijn eerste werkdag. Alvasi was net verhuisd naar het nieuwe pand aan de Rollecate 47. Ik zou de opstapelende drukte gaan organiseren met daarbij een verlengstuk naar het grafisch ontwerp. Het creatieve proces werd steeds belangrijker. Meedenken met de klant. Niet alleen mooie dingen maken, maar bedrijven écht beter maken. Alvasi groeide gestaag door met leuke klanten en mooie opdrachten, ook tijdens de crisis.


Overname Alvasi

Na 3 jaar kreeg ik tijdens een voortgangsgesprek de vraag van Raymon (toenmalige eigenaar) om het bedrijf over te nemen. Dat sprak vertrouwen uit en ik besloot deze kans met beide handen aan te grijpen. Sinds april 2015 ben ik dus officieel eigenaar en ondernemer en vanwege een tekort aan ruimte verhuisden we datzelfde jaar van nummer 47 naar de Rollecate 71. De plek waar we nu nog zitten. Een prachtig pand waar we in 2016 met 7 mensen een mooie toekomst tegemoet zouden gaan.


Overname Hilhorst

Vlak voor de zomer 2017 kwam ik in contact met het toenmalige Hilhorst Reclame van eigenaar Janniek Hilhorst. Na een aantal zeer prettige gesprekken kwam aan het licht dat na bijna 30 jaar ondernemen, op een leeftijd van 55 jaar met nieuwe investeringen voor de boeg, het een mooi moment was voor opvolging. Dit was voor mij de kans om ons bedrijf uit te breiden met meer expertise en zo elkaars flexibele schil te zijn. Onze branche is namelijk erg breed qua aanbod en enorm grillig. Doen dus! 1 Januari 2018 was daarmee de officiele start als eigenaar van Hilhorst Reclame. Ondanks de gedachte de naam nooit te zullen wijzigen hebben we als team besloten dat één naam veel praktischer zou zijn. 1 naam, 1 team, 2 vestigingen. Met creativiteit als focus op zowel ontwerp als productie kozen we er eind 2018 voor om verder te gaan onder de naam Alvasi Reclame.


2019 – heden.

Elk bedrijf ontwikkelt zich, ook Alvasi. Niet langer voldeed het huidige logo en uitstraling aan wie we zijn. Als we zelf staan voor vernieuwing en verbetering moeten we dat ook uitstralen. Tijd voor een nieuwe look, klaar voor de toekomst. We gaan nu door het leven als Alvasi – Visuele Vorm Vertalers. “Een reclamebureau met humor, gezelligheid en kleur. Ontwerp én productie. Altijd onderscheidend en verbluffend. Door de juiste mix van talenten vertalen we jouw gedachte of prille schets naar een uitgewerkte identiteit, grafisch ontwerp/concept of product. Dat is de kracht, dáár worden we blij van!”

Toekomst?
vol gas vooruit en met 15 man sterk vol vertrouwen de toekomst tegemoet! Ondanks de coronacrisis ben ik optimistisch realistisch met (hopelijk) binnenkort meer nieuws… 🙂

Vorig bericht
Coronavirus – Update
Volgend bericht
Schermen

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button