Drukwerk

Posters

Poster afdrukken Posters zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Je ziet ze hangen in bushokjes, etalages en op lantaarnpalen. Een poster is een krachtige vorm van promotie. Behalve bewust, zie je posters vaak ook onbewust. Bijvoorbeeld vanuit je ooghoek als je bij een stoplicht staat te wachten of wanneer je in de file staat. Goed nieuws, want onbewuste beïnvloeding speelt juist een grote rol in ons beslissingsproces.

Posters drukken: materiaal
Kleine, grote en enorme posters: wij drukken ze. Wil je een opvallende abri poster of een kleine A4-poster drukken? Als je weet wat het doel van je poster is, heb je het formaat waarschijnlijk zo bepaald. Je moet misschien wat langer nadenken over welke materiaalsoort het beste bij het formaat, je doelgroep en je ontwerp past.

Blueback is papier met een blauwe achterkant. Het perfecte materiaal voor posters die buiten hangen. Dankzij de ruwe achterkant is je poster gemakkelijk op een plakzuil te plakken. Een ander voordeel van dit materiaal is dat de achtergrond niet door het papier heen schijnt. Wil je een poster met een matte uitstraling? Kies dan voor houtvrij mat mc. Het ideale materiaal als je poster niet achter glas of plastic hangt. Het matte papier zorgt er namelijk voor dat je geen last hebt van lichtreflecties. Houtvrij gesatineerd mc geeft je poster een glanzende look. Deze materiaalsoort zorgt ervoor dat kleuren en afbeeldingen van het papier afknallen.

Promotionele poster
Campagnes lopen meestal maar voor een bepaalde tijd. Goedkope posters zijn ideaal voor kortdurende evenementen en acties. Denk aan 1+1 gratis acties of het promoten van een nieuw product. Kies voor A4-formaat, houtvrij gesatineerd mc, 135 grams en enkelzijdige full color bedrukking.

MEER INSPIRATIE Drukwerk

”Hé dat ziet er goed uit. Maar hoe werkt het?”

Menu
Call Now Button