Erik Fieten bij de Wallvasi van Alvasi

De dubbele lach

Wat een jaar, wat een veranderingen. Een korte terugblik:

In 2020 zijn we begonnen aan de nieuwbouw die 30 juni 2021 klaar moest zijn. Druk op de ketel dus! Ondanks dat het bouwen van een nieuw, eigen bedrijfspand heel positief is, heb ik als ondernemer hierin wel de uitdaging ervaren van ‘het er ff bij doen’. Mensen schijnen graag wat te kiezen hebben…(haha!). Wat gaaf dat alles is gelukt. Een schitterend, zelfs deels circulair gebouw, met (als het goed is) 0 op de meter. Wow!

Groepsfoto voor het nieuwe pand bij Alvasi Reclame

Wat een jaar, wat een veranderingen!

Het is natuurlijk erg leuk dat we veel positieve reacties hebben ontvangen (waarvoor dank). Het werk liep ondanks de nieuwbouw gelukkig gewoon door. Mijn collega’s zijn mijn grootste kapitaal, maar ook mijn grootste kwetsbaarheid. Sinds de start van mijn ondernemerschap in 2015 had ik weinig tot geen ervaring met het afscheid nemen van mensen. Toch krijgt elke ondernemer met personeel er een keer mee te maken. Ook ik. We gaan de toppers die een nieuwe uitdaging hebben gevonden ontzettend missen in 2022. Ook zij hebben de afgelopen jaren enorm helpen bouwen aan het bedrijf Alvasi. Nogmaals bedankt!

Ondanks ik in eerste instantie dacht ‘komt dit wel goed?’ ben ik enorm blij dat we in kort tijdsbestek nieuwe krachten hebben weten te binden die met ontzettend veel zin beginnen aan hun Alvasi-avontuur. Een bevestiging dat het bouwen aan je eigen ‘merk’ sterk bijdraagt tijdens de werving & selectie. Ik ben er van overtuigd dat we na een stapje terug weer een stap vooruit gaan zetten in 2022.

Het grootste verlies is een vijfde persoon, mijn schoonvader en vriend Bart. Als er wat te klussen viel was hij er bij. Zoals velen van jullie wellicht weten zitten we nu op de 4e locatie aan de Rollecate (na nr 7, 47 ,71 nu 79). Met name toen we van nr 47 naar nr 71 verhuisden met Alvasi was Bart er niet weg te slaan tijdens de verbouwing. Hierbij moest ik opletten dat een 40-jaar oudere ‘knar’ mij er niet uitwerkte. Wat een held en wat had hij de afgelopen twee jaar graag mee geholpen met de bouw van nr 79. Bart, ik mis je enorm, fijne vent!

Helaas was het c-woord dit jaar nog te nadrukkelijk aanwezig. Een uitdaging voor een ieder, maar wat ben ik blij dat we met onze collega’s en relaties een goede manier hebben gevonden er mee om te gaan. Laten we hopen dat we volgend jaar eindelijk afscheid kunnen nemen van het probleem. Verdwijnen zal het niet, maar we zullen er mee moeten leren leven.

Laat ik vooral afsluiten met positiviteit. Niet omdat dat hoort, maar omdat ik dat ook echt zo voel. In september hebben we gelukkig nog een waanzinnig teamuitje gehad. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op pad met alle collega’s. Ik geniet er enorm van dat de twee teams (Nieuwleusen / Staphorst) ook heel goed als één team zijn. Samen e-chopperen, lunchen, graffiti spuiten, tapas-diner en tot slot een casionavond. Wat een dag!

Meer dan ooit ben ik vol vertrouwen over het ‘merk’ Alvasi. We hebben hard geknokt om ook écht dat reclamebureau te worden met ontwerp én productie. Steeds meer bestaande en nieuwe relaties zien in onze expertise een meerwaarde, waarmee we bedrijven mooier en beter zichtbaar neerzetten. Jouw logo en passende huisstijl is dé basis voor alle uitingen die je doet als bedrijf. De toepassingen er van verzorgen we ook allemaal. Naast een stel creatieve, grafisch ontwerpers, hebben we ook vakkundige monteurs die de productie en montage op zich nemen. Samen maken we het mooi. De waardering die we krijgen van klanten is onze brandstof. Deze maand was misschien wel dé bevestiging: De tranen van een jonge dame die haar veilige, vaste contract inruilde voor het ondernemerschap. Wat was ze blij en trots na het zien van haar nieuwe logo en huisstijl. Het geluk dat er af spatte toen ze wegreed in haar bedrijfswagen met gloednieuwe belettering, geweldig!

Ik geloof daarom dat ook 2022 weer een bijzonder jaar gaat worden! Voor nu wens ik jullie alvast hele fijne feestdagen. Geniet van je vrienden en familie en we zien elkaar wellicht weer in 2022!

Bedankt!

Wil je Erik nog wat vragen of vertellen?

Hier worden we blij van!

Profile Car & Tyreservice Zwolle

Voertuig

Van der Valk Hotel Exclusief Wolvega-Heerenveen

Voertuig

Schildersbedrijf Gerben Westerman

Voertuig
Bus Belettering Vrienden van Amstel Live Gebo Nieuwleusen Alvasi reclame Nieuwleusen

Gebo, De Vrienden van Amstel LIVE

Voertuig
Vorig bericht
DUURzaam of niet?
Volgend bericht
Inhaakkalender

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button