Coronavirus – Update

“Alvasi Reclame blijft bereikbaar en geopend.”
– Erik Fieten

Jullie hebben gisteren allemaal op het nieuws kunnen zien dat de overheid ingrijpende maatregelen heeft genomen om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, of te vertragen. Deze maatregelen raken inmiddels iedereen.

Bij deze wil ik benadrukken dat we allemaal een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben om er zoveel mogelijk aan te doen om de verspreiding van dit virus te beperken. Wel kiezen we er bewust voor bereikbaar en geopend te blijven. Wij hebben hiervoor onze maatregelen getroffen. Voor wat betreft zakelijke klanten en relaties het volgende:

– Onze collega’s zijn verplicht de maatregelen te treffen opgegeven door het RIVM.
– De collega die je zoekt kan thuis werken, maar we kunnen wel gewoon contact leggen.
– Wij schudden geen handen meer en mijden lichamelijk contact
– Wij zijn niet met méér dan 4 personen tegelijk op één locatie (kantoor, kantine en/of werkplaats) en blijven 1,5 mtr bij elkaar vandaan.
– Bezoekje? Altijd welkom! Wij verzoeken je om in onze hal/showroom te wachten tot er een medewerker naar je toe komt. Bestellingen worden afgegeven op gepaste afstand
– Alle afspraken met klanten, vertegenwoordigers en relaties bij ons op kantoor zullen in overleg op alternatieve wijze doorgang vinden.
– Bij projecten op locatie bij onze klanten houden we ons aan bovenstaande maatregelen, eventueel aangevuld met de maatregelen van de klant zelf.

We zijn dus gewoon bereikbaar op de gebruikelijk emailadressen en telefoonnummers.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn, horen we het graag. We zullen samen laten zien dat deze ellende ons niet klein krijgt!

Vorig bericht
Kantoortuinen
Volgend bericht
Erik 5 jaar ondernemer

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button