Oplossingen voor de 1,5 meter maatschappij

Alleen samen kunnen we COVID-19 verslaan. Het coronavirus houdt de hele samenleving in de greep. We zijn het nu al zat, maar het kan nog lang duren voor het oude normaal weer gewoon wordt. Langzaam wennen we aan de anderhalve-meter-samenleving en de daarbij behorende anderhalve-meter-economie.

Het RIVM heeft verschillende maatregelen gecommuniceerd waaraan we ons moeten houden. Met name het afstand houden van elkaar is de sleutel. Alvasi kan daarin heel veel betekenen om die afstand te bewaken in jouw organisatie. Geen situatie is standaard, iedereen heeft zijn wensen om de gewenste afstand te houden. Wij kunnen daarin participeren.

Denk bijvoorbeeld aan anderhalve meter afstand houden in je eigen (huis)stijl. Of het nu gaat om een aangepaste routing door je winkel, een informatiebord met instructies voor bezoekers van jouw zorgcentrum of het markeren van een veilige werkplek op kantoor. Laat je inspireren op onze pagina en vraag gerust naar de mogelijkheden. Samen kunnen we het oplossen.

Menu
Call Now Button