Carwrap

Carwrap

Carwrap

Geef met een speciaal voor jou ontworpen carwrap jouw (bedrijfs)auto een compleet nieuwe identiteit. Alvasi Reclame realiseert de carwrap ook in eigen huis. Met ons eigen team van specialisten bestaande uit ontwerpers, print-operators en carwrappers die al menig auto hebben voorzien van de meest prachtige carwraps.


Wil je een volledig eigen en persoonlijk ontwerp voor de carwrap? Onze creatieve designers werken jouw wensen uit tot een waanzinnig carwrapdesign voor jouw auto of bedrijfsbus.

Er zit veel verschil in de kosten van een carwrap. De kosten van een carwrap zijn afhankelijk van het model van de auto of bus. Daarnaast is natuurlijk het ontwerp en het gekozen materiaal van de carwrap belangrijk. Over het algemeen kunnen we stellen dat carwraps vaak vergelijkbaar is met spuiten qua kosten. Er is geen droogtijd/uitharding nodig van de lak en de reclame is direct ingebakken (indien gewenst) bij gewenste carwrap opdrachten. Daarnaast zijn er talloze carwrapfolies met iedere denkbare kleur, effect en/of afwerking. Ook is het natuurlijk mogelijk om een print naar wens op de carwrapfolie te laten printen. Het voordeel van spuiten is weliswaar de ‘hardheid’, maar carwrapfolie is gemakkelijker te herstellen bij schade en mocht je de bus of auto willen verkopen is carwrappen veel gemakkelijker ongedaan te maken!

Voordelen van carwrap

  1. Bescherming van de lak > bescherm de originele lak van de auto tegen krassen of steenslag.
  2. Custom design > gaat het om meer dan een kleur? Bijvoorbeeld een reclame kan prachtig met carwrapping worden aangebracht.
  3. Blindering > getinte ramen nemen vervelende reflecties en lichtstralen weg.
  4. Doorverkoopwaarde > door carwrapping blijft de lak als nieuw. Een carwrap kan verwijderd worden zodat je de auto kunt verkopen.
  5. Zichtbaarheid > val op met jouw reclame of autobelettering op de carwrap.

Bekijk ook: Autobelettering en Ramen tinten