Ben jij al toe aan een vernieuwde logo en huisstijl?

Gemiddeld worden logo’s en huisstijlen tussen de 10-15 jaar vernieuwd. Een verandering moet ook een verbetering zijn. Waarom zul je als bedrijf jezelf een nieuwe identiteit aan laten meten? Misschien is jouw logo niet meer up-to-date, dekt de naam de lading niet meer of geeft het niet goed de sfeer of branche weer waar je nu in opereert. Ga mee met de tijd als de tijd ook verandert, en blijf daarmee actueel met jouw bedrijf. Bij Alvasi hebben we ons logo en huisstijl na de fusie met Hilhorst Reclame veranderd en vervolgens Hilhorst Reclame ook omgedoopt tot Alvasi. Het dekt nu de lading en staat voor wie we willen zijn als bedrijf: Een reclamebureau met ontwerp én productie!

Wat maakt een logo nou een goed logo en welke huisstijl past bij jouw bedrijf? Het gaat er niet alleen om dat het logo mooi is. Dat is te subjectief en discutabel. Belangrijk is dat de huisstijl past bij jouw bedrijf en bedrijfstak.

In het Engels noemen ze huisstijl Corporate Identity, de identiteit van het bedrijf. Bij Alvasi kijken we, voordat we beginnen, naar wat jouw bedrijf uniek maakt. Waar sta je voor, waarin maak jij onderscheid en waarom ben je trots op wat je doet? Laat dit zien!

Om een goede huisstijl te ontwikkelen willen we weten wie jij bent. Naast de naam en de branche waarin je werkt kijken we welke uitstraling past bij jouw bedrijf. Wij duiken hier zo diep in zoals jij dat wenst. Bij het ene bedrijf past dan ook een grondiger aanpak dan het andere. Denk aan een naam, pay-off, een lettertype, kleur, beeldmerk, missie, visie etc. Volgens ons is dit resultaat dan wat jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie en waarmee jij opvalt ten opzichte van andere bedrijven, logo’s en reclames. Om nog een stap verder te gaan kunnen we alles vastleggen in een huisstijlhandboek. Zo ben je altijd gewaarborgd van de juiste toepassing van deze nieuwe huisstijl en ontstaat er geen wildgroei in uitingen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf mooier en zichtbaarder wordt en er uitspringt!

Hier worden we blij van!

Vorig bericht
BREAKING NEWS: Wij. Gaan. Bouwen!
Volgend bericht
Throwback 2020!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button