Het is weer september en wat gaat de tijd toch snel! Dit jaar viert de Oranjevereniging uit Nieuwleusen ook feest. Zij organiseren dit jaar voor de 50ste keer de autorodeo. En om er een twist aan te geven, is er dit jaar een pre70 autorodeo. Voor de deelnemers hebben wij een pre70 fotoboek gemaakt met daarin echte pareltjes van plaatjes. En zoals elk jaar maken wij alle reclame voor het Oranjefeest.

Het Oranjefeest is een terugkerend evenement in Nieuwleusen en al jaren ontwikkelen wij de uitingen voor hun. Van huisstijl tot de consumptiebonnen en van de organisatiekleding tot de vlaggen. Elk jaar is het weer een feest voor ons om alle uitingen aan te passen en/of nieuwe uitingen te maken.

Dit jaar (2018) viert de Oranjevereniging ook feest! Zij organiseren dit jaar voor de 50ste keer de autorodeo. En omdat het een jubileum is hebben zij daaraan een twist gegeven. Een pre ’70 autorodeo. Dit betekent dat alleen auto’s mee mogen rijden die voor, of in 1970 zijn gemaakt. En voor ons betekent dat weer een leuke klus. Wij hebben een fotoboek ontwikkeld waar alle deelnemende auto’s in staan.

Ook staan er andere evenementen op het programma zoals; De Oranjeloop, versierde straten,- en oldtimer optocht, bingo avond, playbackshow, ondernemersborrel en nog zo ontzettend veel meer. Een week vol plezier en vertier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button