Akoestische panelen

Akoestische panelen

Akoestische panelen op kantoor

Met akoestische panelen heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte (werk)plek te realiseren. Goede akoestische panelen in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving door goede akoestische panelen vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Met een stuk personalisatie op de print van de akoestische panelen kun je ook echt iets moois neerzetten.

Iedereen wil een inspirerende (werk)plek! Alvasi Reclame kan dit verzorgen doormiddel van akoestische panelen. Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij akoestische panelen. Dankzij akoestische panelen kun je ook een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms. Goede akoestische panelen dragen zo bij aan het verkoopsucces.

Daarnaast genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met akoestische panelen. Ze komen hier immers om te ontspannen en akoestische panelen met een mooie print dragen daar zeker aan bij. Kortom: je zorgt niet alleen voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.

Waarom akoestische panelen?

  1. Geluid absorberend > de lange vezels van katoen zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden.
  2. Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken > akoestische panelen zijn uit verschillende lagen opgebouwd.
  3. Brandwerendheid > akoestische panelen leveren geen brandgevaar en zijn voorzien van bepaalde brand- en rookklasse eisen.
  4. Slimme toevoeging > goede akoestiek draag bij aan het verkoopsucces.
  5. Benieuwd naar meer mogelijkheden met betrekking tot het akoestische panelen? De koffie staat klaar!