SSSTT akoestisch, full color wandbekleding!

Heb je een muur die niet helemaal vlak is, heb je last van een nare galm en echo en/of wil je de isolatiewaarde van je ruimte verhogen? Dan kan dat allemaal met akoestisch, full color wandbekleding. Een naadloos behang dat egaliserend, isolerend en geluiddempend werkt. En je kiest je eigen uitstraling en afbeelding.

Drie dikke pluspunten

Je muur spiegelglad stucen is niet meer nodig. Oneffenheden tot maar liefst 4mm worden weggewerkt met akoestisch, full color wandbekleding. Dit komt door de dikke onderlaag van het behang. Die onderlaag heeft nog meer voordelen: De isolerende werking houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter de kou. Dat betekent dus minder stookkosten! En alsof dit nog niet genoeg is absorbeert en isoleert het ook geluidsgolven. Grote ruimtes worden rustiger en nare galmen en echo’s zijn verleden tijd.

Je eigen stijl en uitstraling 

Creëer naast de drie gebruiksgemakken ook je eigen sfeer in de ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met de haarscherpe print op het naadloze behang tover je de ruimte om in jouw stijl. Wil je een foto van een mystiek bos, je logo megagroot of juist een rustgevend verloop? Alles is mogelijk.

Hier worden we blij van!

Kinderdagverblijf Winkies locatie Nieuwleusen

Printerieur

Inspirerend kantoor Flokk Zwolle geeft energie!

Printerieur

Zorggroep Noorderboog – Project ‘de Buitenkamer’

Printerieur
Vorig bericht
Throwback 2020!
Volgend bericht
Opvallen doe je met jouw voertuigreclame!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button