Maurice is in 2014 begonnen bij Alvasi, voorheen Hilhorst Reclame (red). Hij is vaak het eerste aanspreekpunt bij Alvasi Staphorst. Verder zorgt hij voor de verkoop, calculaties, planning, is orderbegeleider en heeft de dagelijkse leiding. Kortom: de verbindende schakel tussen alles wat er speelt!

Wat is je favoriete reclameslogan?
“Ik heb nog zo gezegd: geen bommetje!”

Wat vind jij de allerbeste reclame die jij ooit hebt gezien?
Eigenlijk wel alle ‘Even Apeldoorn’-reclames.

Als ik een automerk was, dan was ik een …
Dan denk ik dat ik een grote Amerikaanse Chevrolet ben. Waarom? Groot, geruisloos, statig met aanzien.

Waar gaan je handen van jeuken?
Als het in positieve zin is: lekker eten! En in negatieve zin: onrecht en dat er mensen zijn die anderen het leven zuur maken.

En wat echt niemand van mij weet is…
Stiekem draai ik het liefst al vanaf de zomervakantie Maastrichtse carnavalsliedjes als voorbereiding op de carnaval…

Eerste (bij)baantje?
Haha, mijn eerste bijbaantje was postbezorger. Niet te verwarren met folders bezorgen, ik was de postbode. Op mijn 16de ben ik ermee begonnen en heb dit ongeveer 4 jaar gedaan. Ik bracht de post langs in 2 wijken in Hoogeveen. Ik had bewust voor dit bijbaantje gekozen omdat ik dit kon combineren met korfbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button